- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
Canım benim bugün 487 çıktı. 2.80 kat artmis fazla mi artmış sence ?Çocuğa çok zararlı bahaneyle tamamen bırakmış olursun artık :)
Diğer değerlerim 65.5 ve 172
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim bugün 487 çıktı. 2.80 kat artmis fazla mi artmış sence ?Çocuğa çok zararlı bahaneyle tamamen bırakmış olursun artık :)
Yok gayet iyi canımCanım benim bugün 487 çıktı. 2.80 kat artmis fazla mi artmış sence ?
Diğer değerlerim 65.5 ve 172
İkiz olma ihtimali var mı ki çok istiyorumYok gayet iyi canım
Bence bu demek için erkenİkiz olma ihtimali var mı ki çok istiyorum
tekrar test verdin mi canım yada doktora gittin miOlabilirrr
Bende ilk zamanlarında yoktu ama sanki şuan ki zamanlarda var. Herkeste farklı belirtiler oluyor ben ilk göğüslerimden anlamıştım yine de adet gününün geçmesini bekledim ilk gün geçince netleşir gibi oldu. İnşallah vardır tez vakitte rabbim isteyen herkese nasip etsinHamile olan kızlarımız, hamileliğin ilk günleri idrarda koyulaşma falan hiss etdiniz mi?
Bugün tekrar kan vercek misin ? Benim vermeme gerek var mı ki artık bende Perşembe gününe randevu aldım o zamana insAllah kese görünürBence bu demek için erken
Kaç kaç artışın bide sat a göre kaç haftalıksınBugün tekrar kan vercek misin ? Benim vermeme gerek var mı ki artık bende Perşembe gününe randevu aldım o zamana insAllah kese görünür
Canım bu arada ben 2 temmuzda gittim doktora çok şükür bebişi gördük kalp atışını da duydukİlk zamanlarında değil ama şuan öyle. 7.haftadayım ama. Kullandığım b12, d vitamini, folik asitin etkisi de olabilir belki ama ilk öğrendiğim haftalarda öyle bir şey yoktu
Sat neydi canım senin maşallah darısı başımaCanım bu arada ben 2 temmuzda gittim doktora çok şükür bebişi gördük kalp atışını da duyduk
kaç hastalıktı canımCanım bu arada ben 2 temmuzda gittim doktora çok şükür bebişi gördük kalp atışını da duyduk
kaç haftalıktı canımkaç hastalıktı canım
16 Mayıs canım amin inşallahSat neydi canım senin maşallah darısı başıma
6+5 te gittim canımkaç haftalıktı canım
Son adet tarihinin başlangıcı 3 haziran. Ona göre hesaplarsak 4+4 oluyor. Adetime beş güne kala yaniKaç kaç artışın bide sat a göre kaç haftalıksın
benimde sat 2 haziran pazar günü yaptırdığım kanda 1620 çıktı bugün doktora gidicem kese için doktor 1500 lerde gözüküyor dedi banaSon adet tarihinin başlangıcı 3 haziran. Ona göre hesaplarsak 4+4 oluyor. Adetime beş güne kala yani
30 haziran 65.5
2 temmuz. 172.4
4 temmuz. 487
Hepsini aynı saatte yaptırdım. Perşembe günü beta 1300 ü geçmiş olur diye düşünüyorum. 4+6 falan olacağız. Kese görünür mü ? Yoksa bayramdan sonra mı gideyim
Senin baya yüksek çıkmış. Ama benim adet donemim uzun 32 günde bir ve senden geç yumurtlamisimdir büyük ihtimal. Bugün beklenen adet gunum. Bende bayramdan sonra gideyim o zaman.benimde sat 2 haziran pazar günü yaptırdığım kanda 1620 çıktı bugün doktora gidicem kese için doktor 1500 lerde gözüküyor dedi bana
Allah korusun dış gebelik falansa erken farkedilsin diye bayramdan önce gitmek istiyordum. Ama görünmez heralde daha erkenbenimde sat 2 haziran pazar günü yaptırdığım kanda 1620 çıktı bugün doktora gidicem kese için doktor 1500 lerde gözüküyor dedi bana
benimki erken oldu sanırım çünkü normalde bat bugün gösteriyor 34 günde bir oluyorum adetSenin baya yüksek çıkmış. Ama benim adet donemim uzun 32 günde bir ve senden geç yumurtlamisimdir büyük ihtimal. Bugün beklenen adet gunum. Bende bayramdan sonra gideyim o zaman.
bende bunun korkusu için bugün gidiyorum ama bence sen git yine de ne olur ne olmaz gözükür belki için rahat olurAllah korusun dış gebelik falansa erken farkedilsin diye bayramdan önce gitmek istiyordum. Ama görünmez heralde daha erken