- 5 Mayıs 2022
- 257
- 226
- 26
İnşallahTeşekkür ederim birlikte bebeklerimizi kucağınıza alırız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahTeşekkür ederim birlikte bebeklerimizi kucağınıza alırız inşallah
İnşallah canım çok güzel duygu rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim birlikte bebeklerimizi kucağınıza alırız inşallah
Amin canımİnşallah canım çok güzel duygu rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Şimdi gidiyorum dua edin :)asyadan kan yaptırdın mı canım?
Hadi bakalım güzel haberler alırsınız inşallah canım Allah yar ve yardımcınız olsunŞimdi gidiyorum dua edin :)
Hadi bakalımŞimdi gidiyorum dua edin :)
Hadi bakalım güzel haberler alırsınız inşallah canım Allah yar ve yardımcınız olsun
Hadi bakalım
Ohhh maşallaahh276 kızlar :)
Hayırlı olsuuun, daha da artar inşallah düzenli şekilde276 kızlar :)
Hadi bakalım çok güzel276 kızlar :)
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruzEki Görüntüle 3085663
Merhaba kızlar dün okudum yazdıklarınızı çok hoşuma gitti öncelikle hepinizi tebrik ederim hayırlı olsun adetime 5 gün var ben de ovulasyon testi yaptım testim böyle çıktı sizden de okuyunca heyecanlandım bakalım hayırlısı bu ay artık düşünmeyecem kafama takmayacam hiçbişey okumayacam diye kendime söz verdim ama test böyle çıkınca bi baktım ve burayı buldum bakalım hayırlısı 4 ay önce bi düşük yaptım inşallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bence olabilir benim de adetime 5 gün kala böyleydi hatta ciddiye almadım çöpe attım ama içim rahat etmedi ertesi gün belki yumurtlama vardır diye tekrar yaptım yine koyu çıktı sonra adete kadar koyu çıkmaya devam etti zaten. Senin de silikleşmeyip tam tersi her gün koyulaşırsa inşallah gebelik vardırEki Görüntüle 3085663
Merhaba kızlar dün okudum yazdıklarınızı çok hoşuma gitti öncelikle hepinizi tebrik ederim hayırlı olsun adetime 5 gün var ben de ovulasyon testi yaptım testim böyle çıktı sizden de okuyunca heyecanlandım bakalım hayırlısı bu ay artık düşünmeyecem kafama takmayacam hiçbişey okumayacam diye kendime söz verdim ama test böyle çıkınca bi baktım ve burayı buldum bakalım hayırlısı 4 ay önce bi düşük yaptım inşallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah gönlünde ne diliyorsan öyle sonuçlanır. Kaset test yaparsan sonucu bizlerle paylaşEki Görüntüle 3085663
Erken gebelik testlerini yanıltabiliyor onun yerime 1-2 gün galiba kaset test yapın en azından netlik kazanırSelam kızlar bu ovulasyon testini de bu akşam yaptım sanki biraz daha koyu gibi garanti olsun diye 2 saat sıvı alımı yapmadan yaptım ama son ovulasyon testimdi yenisini sipariş verdim yanında 6 tanede erken gebelik testi yollayacaklar pazartesiyi bekleyecem kan tahlilini adetim gecikirse yaptırıcam erken sevinmek istemiyorum sizlerle de paylaşacam mutlaka Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bayaaaa koyu hem de ben sizden güzel haberler alırız diye düşünüyorum ama en garantisi adet gecikince test yapmak evet en azından Allah korusun kimyasal gebelik ihtimalini elemek içinSelam kızlar bu ovulasyon testini de bu akşam yaptım sanki biraz daha koyu gibi garanti olsun diye 2 saat sıvı alımı yapmadan yaptım ama son ovulasyon testimdi yenisini sipariş verdim yanında 6 tanede erken gebelik testi yollayacaklar pazartesiyi bekleyecem kan tahlilini adetim gecikirse yaptırıcam erken sevinmek istemiyorum sizlerle de paylaşacam mutlaka Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Merhaba. Tekrar ovulasyon testi yaptiniz mi koyuluk hala devam ediyor muSelam kızlar bu ovulasyon testini de bu akşam yaptım sanki biraz daha koyu gibi garanti olsun diye 2 saat sıvı alımı yapmadan yaptım ama son ovulasyon testimdi yenisini sipariş verdim yanında 6 tanede erken gebelik testi yollayacaklar pazartesiyi bekleyecem kan tahlilini adetim gecikirse yaptırıcam erken sevinmek istemiyorum sizlerle de paylaşacam mutlaka Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah