Benimde 2 gun var ama belli olurmu olmazmi bilmiyrum ama okuduğum bilgilere göre kesin çıkar yaziyrAdete bir gün kala hamilelik belli olur mu kan testinde
Dün test yaptım çıkmadı negatif çıktıMerhaba kan testinde kesin çıkar. Idrar için ise kesin sonuç 1 hafta gectiginde belli olur.
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba gebemisiniz bende adetime 1 gun kala yaptim yani bugun 1.20 cikti acaba yukselirmiKüçük karnım çok sancılanıyor baskı yapıyor adet sancısı ama bir türlü olmadım bugün adet günüm peynirimsi akıntım var
Ben adetten bir gün sonra yumurta çatladı adetime iki gün var ve 4 haftalık hamileyimMerhabalar sonucunuz ne oldu acaba gebemisiniz bende adetime 1 gun kala yaptim yani bugun 1.20 cikti acaba yukselirmi
Nasil oldu sizin anlamadim .adet oldunuz bitti gecen aydan kalan yumurtanizmi catladi anlamadim .cunku dr bana yumurtaniz var ve buyuk dedi ama ben yarin adet olcam cunku bugun kan testim negatif ciktiBen adetten bir gün sonra yumurta çatladı adetime iki gün var ve 4 haftalık hamileyim
yumurtalık günü diye bişey yok demek istedim 19 da hasta oldum 24 de adet bitti 25 de yumurta çatlamış dedi doktor 10 nisanda hamile olduğumu öğrendimNasil oldu sizin anlamadim .adet oldunuz bitti gecen aydan kalan yumurtanizmi catladi anlamadim .cunku dr bana yumurtaniz var ve buyuk dedi ama ben yarin adet olcam cunku bugun kan testim negatif cikti
İnşallah hayırlısıyla Rabbim size de versinAnladim Allahim kucaginiza almati nasip etsin sag salim darisi basima diuim o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?