Hayır yarini beklemene gerek yok e nabizdan baksanaBugün verdim sonuç yarın çıkıcak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 9 gün kala göğüste hassasiyet ve ağrı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
- Konu Sahibi nisa3535
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelikbelirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Eylül 2024
- 45
- 13
- 3
Merhaba ilişkiden 6 gün sonra mı belli oldu. Peki kan verdiniz mi kanda kaç çıktıProdoctor genelde doğru gösteren bir test. Benim ilişkiden 6 gün sonra gösterdi. İlk idrar değildi o yüzden silik çıkmıştı baya. Net olan da ertesi günü ilk idrarla yaptığım
Benim de bir hafta oldu henuz yapsam cikar mi acaba bosa para vermek istemiyorumMerhaba ilişkiden 6 gün sonra mı belli oldu. Peki kan verdiniz mi kanda kaç çıktı
- 1 Ocak 2025
- 86
- 23
- 3
- 25
Canım belirtilerin nelerdi?? Bende 5 gün kala test yaptım negatif çıktı modum düştü şimdi 2 gün kaldı senin pozitifi görünce heyecan yaptımmm. Hayırlı olsun bu aradaBugün verdim sonuç yarın çıkıcak
Ben öncelikle göğüs şişliği ve ağrısından anladım canım benim hiç adete bi hafta kala göğüslerim böyle olmamıştı hep adete 2 gün kala böyle olurdu onun dışında fazla akıntım olmadı ara ara adet olacakmışım gibi kaşık ağrısı bu kadar inşallah sende hamişsindirCanım belirtilerin nelerdi?? Bende 5 gün kala test yaptım negatif çıktı modum düştü şimdi 2 gün kaldı senin pozitifi görünce heyecan yaptımmm. Hayırlı olsun bu arada
Sağlık ocağına verdim kanı daha yeni baktım E nabıza ama sonuç çıkmamışHayır yarini beklemene gerek yok e nabizdan baksana
- 20 Nisan 2009
- 4.044
- 90
- 643
evet ilk belirti bu ve birde karnında sol tarafa doğru bıçak batması gibi ani küçük tatlılıklarSelam kızlar adetime 9 gün var ve benim göğüslerim hiç bu kadar erkenden ağrımamıştı o kadar hassaski Dokunamıyorum acıyor.
ara ara çok az kasık batması var benim gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
- 1 Ocak 2025
- 86
- 23
- 3
- 25
Amin inşallahBen öncelikle göğüs şişliği ve ağrısından anladım canım benim hiç adete bi hafta kala göğüslerim böyle olmamıştı hep adete 2 gün kala böyle olurdu onun dışında fazla akıntım olmadı ara ara adet olacakmışım gibi kaşık ağrısı bu kadar inşallah sende hamişsindir
Benim de bir hafta oldu henuz yapsam cikar mi acaba bosaMerhaba ilişkiden 6 gün sonra mı belli oldu. Peki kan verdiniz mi kanda kaç çıktı
Bende verdim bugun kan cikmamis sonuc e nabizda genel olarak sikinti var herhalde benim de yumurtlama donemimin ustunden 7 gün gecti duramadim kan verdimSağlık ocağına verdim kanı daha yeni baktım E nabıza ama sonuç çıkmamış
- 29 Eylül 2024
- 45
- 13
- 3
Sonuc cikmiyor deli oldum sayfayi her yeniledigimde kalbim tekliyorSonucunu yaz mutlaka
Senin sonucun çıktı mıSağlık ocağına verdim kanı daha yeni baktım E nabıza ama sonuç çıkmamış
1 çıktıSonucunu yaz mutlaka
- 29 Eylül 2024
- 45
- 13
- 3
7 gün az değilmi ya bence bi hafta daha beklemelisinizBenim de bir hafta oldu henuz yapsam cikar mi acaba bosa
Bende verdim bugun kan cikmamis sonuc e nabizda genel olarak sikinti var herhalde benim de yumurtlama donemimin ustunden 7 gün gecti duramadim kan verdim
Yok çıkınca yazıcamSenin sonucun çıktı mı