• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 9 gün kala göğüste hassasiyet ve ağrı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?

Prodoctor genelde doğru gösteren bir test. Benim ilişkiden 6 gün sonra gösterdi. İlk idrar değildi o yüzden silik çıkmıştı baya. Net olan da ertesi günü ilk idrarla yaptığım
Merhaba ilişkiden 6 gün sonra mı belli oldu. Peki kan verdiniz mi kanda kaç çıktı

Canım belirtilerin nelerdi?? Bende 5 gün kala test yaptım negatif çıktı modum düştü şimdi 2 gün kaldı senin pozitifi görünce heyecan yaptımmm. Hayırlı olsun bu arada😍
Ben öncelikle göğüs şişliği ve ağrısından anladım canım benim hiç adete bi hafta kala göğüslerim böyle olmamıştı hep adete 2 gün kala böyle olurdu onun dışında fazla akıntım olmadı ara ara adet olacakmışım gibi kaşık ağrısı bu kadar inşallah sende hamişsindir🩷

Selam kızlar adetime 9 gün var ve benim göğüslerim hiç bu kadar erkenden ağrımamıştı o kadar hassaski Dokunamıyorum acıyor.
ara ara çok az kasık batması var benim gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
evet ilk belirti bu ve birde karnında sol tarafa doğru bıçak batması gibi ani küçük tatlılıklar

Ben öncelikle göğüs şişliği ve ağrısından anladım canım benim hiç adete bi hafta kala göğüslerim böyle olmamıştı hep adete 2 gün kala böyle olurdu onun dışında fazla akıntım olmadı ara ara adet olacakmışım gibi kaşık ağrısı bu kadar inşallah sende hamişsindir🩷
Amin inşallah 💗💗

Merhaba ilişkiden 6 gün sonra mı belli oldu. Peki kan verdiniz mi kanda kaç çıktı
Benim de bir hafta oldu henuz yapsam cikar mi acaba bosa
Sağlık ocağına verdim kanı daha yeni baktım E nabıza ama sonuç çıkmamış
Bende verdim bugun kan cikmamis sonuc e nabizda genel olarak sikinti var herhalde benim de yumurtlama donemimin ustunden 7 gün gecti duramadim kan verdim 😃

Erken daha çok normal. 7.gün demiştin değil mi. Bi 4-5 gün sonra netleşir eğer varsa

Benim de bir hafta oldu henuz yapsam cikar mi acaba bosa

Bende verdim bugun kan cikmamis sonuc e nabizda genel olarak sikinti var herhalde benim de yumurtlama donemimin ustunden 7 gün gecti duramadim kan verdim 😃
7 gün az değilmi ya bence bi hafta daha beklemelisiniz

Back