Adete 8gun kala seffaf akıntı

benem

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
342
53
40
Mrb bayanlar bir konuda sizden yardım istiyorum adetim en son 19 kasimda geldi suan 8gun var adetim genelde gec gelmez en fazla 1gun bugun. Wc de yumurta aki gibi akinyi geldi ilk defa boyle oluyor afif bir kasik agrim var bide afif bel agrisi yumurtlama olacağını sanmiyorum cunku cok gec sizce neden olmustur bu sekilde olan var mi

Ben de aynı soruyu sormak için buraya gelmiştim. Göğüs hassasiyeti de var ama kaşık ağrısı var. Adet yaklaştığı için de olabilir ama yoğun akıntı bugün sabah ben de yaşadım

Ben de aynı soruyu sormak için buraya gelmiştim. Göğüs hassasiyeti de var ama kaşık ağrısı var. Adet yaklaştığı için de olabilir ama yoğun akıntı bugün sabah ben de yaşadım
Bende gogus agrisi yok sadece wc gidince seffaf yapiskan bir sıvı geldi bütün yorumlari okudum herkes genelde yumurtlama akintisi yazmis ama yumurtlaman daha erken oldu zaten onu hissettim agrilarimla

Bende gogus agrisi yok sadece wc gidince seffaf yapiskan bir sıvı geldi bütün yorumlari okudum herkes genelde yumurtlama akintisi yazmis ama yumurtlaman daha erken oldu zaten onu hissettim agrilarimla
Ayda iki kez de yumurtlama oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…