Sonradan çıkan çizgiyi bende görmüştüm ama adet oldum. Bu ay erken gebelik testi bile 5 gün önce yaptığımda negatif verdi ama günüm gelince silik çizgi çıktı.. burada herkes gün gelmeden hatta geçmeden test yapmayın diyordu inanmıyordum doğruymuş. İnşallah sizinde bebiş vardır
Benimde ilk gebeliğimde 2, 3 gün önce çıkmıştı bunda adet günü bile zor gördüm çizgiyi.. onda kan değerim daha yüksekti bunda gününde bile düşük.. anladım ki her hamilelik bir olmuyor Allah hayırlısıyla nasip etsin
Benimde ilk gebeliğimde 2, 3 gün önce çıkmıştı bunda adet günü bile zor gördüm çizgiyi.. onda kan değerim daha yüksekti bunda gününde bile düşük.. anladım ki her hamilelik bir olmuyor Allah hayırlısıyla nasip etsin
Yani değer düşük artarsa hamileyim diyebilirim sanırım Eğer varsa 3 haftalık falandır herhalde.. amin rabbim dileyen herkese nasip etsin sizden de hayırlı haberler almak nasip olsun
Yani değer düşük artarsa hamileyim diyebilirim sanırım ☺ Eğer varsa 3 haftalık falandır herhalde.. amin rabbim dileyen herkese nasip etsin sizden de hayırlı haberler almak nasip olsun