• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 8gun kala idrar testi

Sonradan çıkan çizgiyi bende görmüştüm ama adet oldum. Bu ay erken gebelik testi bile 5 gün önce yaptığımda negatif verdi ama günüm gelince silik çizgi çıktı.. burada herkes gün gelmeden hatta geçmeden test yapmayın diyordu inanmıyordum doğruymuş. İnşallah sizinde bebiş vardır 🙏🏼
Ben ilk hamileliyimde 5gun onceden cikmisti onun icin bu defa 10gun onceden yaptim testi umut iste🙄

Ben ilk hamileliyimde 5gun onceden cikmisti onun icin bu defa 10gun onceden yaptim testi umut iste🙄
Benimde ilk gebeliğimde 2, 3 gün önce çıkmıştı bunda adet günü bile zor gördüm çizgiyi.. onda kan değerim daha yüksekti bunda gününde bile düşük.. anladım ki her hamilelik bir olmuyor Allah hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏼

Benimde ilk gebeliğimde 2, 3 gün önce çıkmıştı bunda adet günü bile zor gördüm çizgiyi.. onda kan değerim daha yüksekti bunda gününde bile düşük.. anladım ki her hamilelik bir olmuyor Allah hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏼
Simdi hamilemisin canim allah hayirli evlatlardan eylesin insallah🥰🥰🥰kac haftalik?

Back