Adete 8gun kala idrar testi

Chamomileee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
61
13
32
Merhaba arkadaslar adetime 8gun var sabah ilk idrarla test yaptim 2-3saat sonra cok cok silik golge gibi ikinci cizgiyi zorla gordum.sizce mumkunmu 8gun kala ?kim adete 8gun varken ogrendi hamileliyini?lutfen yardim

Merhaba arkadaslar adetime 8gun var sabah ilk idrarla test yaptim 2-3saat sonra cok cok silik golge gibi ikinci cizgiyi zorla gordum.sizce mumkunmu 8gun kala ?kim adete 8gun varken ogrendi hamileliyini?lutfen yardim
Sonradan çıkan çizgiler maalesef yanıltıyor hem de çok erken yapmışsınız adet günü tekrarlayın

Erken yumurtlama olup döllenme olduysa öğrenilir ama 2 saat sonra çıkan cizgiler maalesef dogru sonuç vermiyor.
Zor biliyorum ama sabırla adet gününüzü bekleyin derim.

Erken yumurtlama olup döllenme olduysa öğrenilir ama 2 saat sonra çıkan cizgiler maalesef dogru sonuç vermiyor.
Zor biliyorum ama sabırla adet gününüzü bekleyin derim.
Sabir sifir bende.ilk bebegim kalp atisi olmadigi icin 8haftada kurtaj oldum.3ay korunup tedavi oldum hic bir sorun yok simdi.insallah hamileyimdir🤕

Sabir sifir bende.ilk bebegim kalp atisi olmadigi icin 8haftada kurtaj oldum.3ay korunup tedavi oldum hic bir sorun yok simdi.insallah hamileyimdir🤕
Sabır aslında hiçbirimiz de yok canım ama işte sonuca ulaşmak içinde sabır şart...
Geçmiş olsun Rabbim yerini sağlıkla doldursun inşallah arkadaşım.

İlk 5 dakikayı dikkate alın ve çok erken test yapmışsınız.
Adetin gecikmesini bekleyin daha net sonuç alırsınız😇
İnşallah vardır bebek

ben yaptığıım testleri bile 2 gün beklettim hani olurda bir umut ikinci çizgi çıkarmı diye ama çıkmadı malesef😊dilerim güzel haberinizi alırız,test yanıltmışsada eğer en kısa zamansa çift çizgiyi görürsünüz inşallah..

ben yaptığıım testleri bile 2 gün beklettim hani olurda bir umut ikinci çizgi çıkarmı diye ama çıkmadı malesef😊dilerim güzel haberinizi alırız,test yanıltmışsada eğer en kısa zamansa çift çizgiyi görürsünüz inşallah..
İinsallahh canim ikimiz de en yakin zamanda goruruz .o ikinci cizgiyi gormek icin neleri vermeyiz😂ben ilk hamileliyimde adete 5gun onceden oyrenmistim

Evet

Evet sol kasigimda batmalar oluyo az biraz bel agrisi.goguslerimde bi degisiklik yok .sende varmi bi belirti?
Canim bende 2 gun uzayan akıntı oldu et suyu renginde bazen pembe bazen kahverengiye yakin acık renk belim fena koptu kasiklarim adet olacakmisin gibi bakalim hayirlisi

İinsallahh canim ikimiz de en yakin zamanda goruruz .o ikinci cizgiyi gormek icin neleri vermeyiz😂ben ilk hamileliyimde adete 5gun onceden oyrenmistim
benim testimde 2-3 saat sonra silik çizgi çıktı adetime 4 gün kala ve hamileydim. bence bi test alıp sabah ilk idrarınla tekrar dene

Canim bende 2 gun uzayan akıntı oldu et suyu renginde bazen pembe bazen kahverengiye yakin acık renk belim fena koptu kasiklarim adet olacakmisin gibi bakalim hayirlisi
Adetine kac gun var canim?ben bugun de yaptim yine ayni oldu .fazla beyaz ve ya seffaf akintim var bide belim feci agriyo bide halsizlik var bakalim

Sonradan çıkan çizgiyi bende görmüştüm ama adet oldum. Bu ay erken gebelik testi bile 5 gün önce yaptığımda negatif verdi ama günüm gelince silik çizgi çıktı.. burada herkes gün gelmeden hatta geçmeden test yapmayın diyordu inanmıyordum doğruymuş. İnşallah sizinde bebiş vardır 🙏🏼

X