Arkadaşlar herkese merhaba, bir yıllık evliyim ilk defa bebek düşündük. Son adet tarihim 14 ekim laboquick ovulasyon testi ile 27 ekim pik gününü yakaladım. 27-29-30 ekimi değerlendirdik. Sonrasında bi kaç gün(bata 8-10 gün kala falan)süren bel bacak kasık ağrısı yaşadım.Çok fazla göğüs hassasiyetim oluşmuştu. Bu belirtiler zamanla geçti. Adete 6 gün kala çok şiddetli bir karın ağrısı ve şişkinlik yaşadım bir gün içinde bunlarda geçti. Ben tabiki dayanamadım ve evde olan laboquick gebelik testini bat a 8 gün kala yaptım hiç bir şey çıkmadı :) şimdi bata 4 günüm var. Dün adet olacak gibi kasık ağrım sızım oldu ama inanır mısınız oda bir gün sürdü ve kesildi. Şu an hiç bir belirtim yok ne göğüs hassasiyeti ne bel kasık ağrısı ben ne yapayım bana bir yol gösterin adet gecikmesini beklemem gerektiğini biliyorum fakat aklımda sürekli test mi yapsam düşüncesi var. Buraya yazmamın sebebi de fikirlerinize ihtiyacım var benim gibi tecrübesi olan oldu mu acaba belirtileri olup sonra kesilen. Merak ediyorum belirtiler bir görünüp bir kaybolur mu. Hayal kırıklığı yaşamak boşa ümitlenmek istemiyorum tecrübesizliğimden sizlere danışmak istiyorum biri beni durdursun ve ben adet gecikmeden test yapmayım