- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
- Konu Sahibi Alisinannesi
-
Erken gebelik testiyle yapildihamile olabilirsiniz ama 8 gün önceden bunu bilmek imkansız.
ayrıca negatif çıkmış testiniz.
bir hafta sonra belki kanda çıkabilir ancak.
tamam da onlar da 5 - 6 gün öncesi diyor siz reglime 8-10 gün var diyorsunuz muhtemelen yeni çatladı yumurtanız ve birkaç gün oldu dölleneliErken gebelik testiyle yapildi
Acile gittik kan verdim ve hamileyim daha yeniymistamam da onlar da 5 - 6 gün öncesi diyor siz reglime 8-10 gün var diyorsunuz muhtemelen yeni çatladı yumurtanız ve birkaç gün oldu dölleneli
ayrıca dediğim gibi negatif çıkmış zaten.
yine tekrarlıyorum 1 hafta sonra kan verin umudunuzu yitirmeyin
Hamilelik belirtisi Yok bence ama daha erken adete en erkek beş gün kala çıkabiliyormuşKizlar adetime 8gun var 10gun de olabilir bi bakar misiniz cok silik cizgi var gibi geldi esimle bana
Canim döllenmeden 4 gün sonra kanda salınıyo hcg. Yani 8,9 gün varken belli oluyo kanda ama hanimefendinin idrardada cikmstamam da onlar da 5 - 6 gün öncesi diyor siz reglime 8-10 gün var diyorsunuz muhtemelen yeni çatladı yumurtanız ve birkaç gün oldu dölleneli
ayrıca dediğim gibi negatif çıkmış zaten.
yine tekrarlıyorum 1 hafta sonra kan verin umudunuzu yitirmeyin
Ben goruyorum hayalet cizgiyiKizlar adetime 8gun var 10gun de olabilir bi bakar misiniz cok silik cizgi var gibi geldi esimle bana
Aaa gercekten de hamileymissin.Acile gittik kan verdim ve hamileyim daha yeniymisayrıca doktor bey de bu testin pozitif olduğunu soyledi teşekkürler
yaaaa umut oldunuz resmen mucizeeeeAcile gittik kan verdim ve hamileyim daha yeniymisayrıca doktor bey de bu testin pozitif olduğunu soyledi teşekkürler
Forumda pozitif test ornekleri var bakin orda da boyle cok ornek varYemin ederim hamile kalsam anlamayacağım. Bu nasıl pozitif idrar testi. Silik çizginin S'sini bile görmüyorum. Değilmişim diye çöpe atardım bu testin sahibi olsam. Silik çizgiyi gören gözleri tebrik ederim.
Teşekkür ederim evet kocaeliAaa gercekten de hamileymissin.
Cok tebrik ederim.
Bu arada 41 sehir mi oluyor :)
96.7 cikti canımyaaaa umut oldunuz resmen mucizeeee
kaç çıktı değeriniz?
Benim için pozitif idrar örneği şöyle birşeyForumda pozitif test ornekleri var bakin orda da boyle cok ornek var
al benden de o kadarBenim için pozitif idrar örneği şöyle birşey Eki Görüntüle 2299163
Ya da en kötü şöyle
Eki Görüntüle 2299164
Aksini cidden anlayamıyorum. Sizin testinizdeki ikinci çizgiyi görenlerin elf gözlerine cidden helal olsun
Çok tebrik ederim bu arada
ooo maşallah baya da güzel hayırlı olsun96.7 cikti canım
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama benim henüz yok. Olduğunda da anlamayacağım çok bellial benden de o kadar
benim de yok çok istiyorum ve bu silikler falan bahane gibi geliyor bana gereksiz umutlanma gibiÇocuğunuz var mı bilmiyorum ama benim henüz yok. Olduğunda da anlamayacağım çok belli
En iyisi rahmim en az kalbim kadar temiz deyip çöpe atmamalı testi.
Zamanı gelince bende açıp böyle konuyla soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?