Evet bnm de cok cok hafif bel agrim var ama onu umursamiorm. Az once islaklik hissettim bi baktm baya baya beyaz akinti olmus krem gibi mi desem sut kesigi mi desem bilemiorm. Puturlu bi sekilde. Uzamio yani. Bikac gundur de uykumu alsam bile uyumak istiorm. Haca serin belki ondandr diorm. Kafada deli sorular işteBen gecen ay kimyasal gebelik gecirdim aslında ondada böyle regl tarihine 15 gün falan varken belimde Hafıf sancılar kasıkta batma bir mayhoşluk halı oluşmuştu belki seninkide gebelik olabılır ya
Canım inşallah vardır ya bendede baya ıslaklık oluyor bakalım artıkEvet bnm de cok cok hafif bel agrim var ama onu umursamiorm. Az once islaklik hissettim bi baktm baya baya beyaz akinti olmus krem gibi mi desem sut kesigi mi desem bilemiorm. Puturlu bi sekilde. Uzamio yani. Bikac gundur de uykumu alsam bile uyumak istiorm. Haca serin belki ondandr diorm. Kafada deli sorular işte
Acaba benim akıntım mı olmuyo ben mi anlamiyorum yaEvet bnm de cok cok hafif bel agrim var ama onu umursamiorm. Az once islaklik hissettim bi baktm baya baya beyaz akinti olmus krem gibi mi desem sut kesigi mi desem bilemiorm. Puturlu bi sekilde. Uzamio yani. Bikac gundur de uykumu alsam bile uyumak istiorm. Haca serin belki ondandr diorm. Kafada deli sorular işte
Ay vlla benm de kafam cok karisik. Ben de yum haftasi zannttgim hatta gunu zanntgimde sol kasigima agrilr girdi dedim yumurtluom herlde ama ole ahım sahim bi akinti yoktu belki hic yoktu tam hatrlamiom. Simdi de dunden beri akinti olunca belki gec catladi diye dusndum . Tekrr degerlndrmeye basldimAcaba benim akıntım mı olmuyo ben mi anlamiyorum yayumurtlama doneminde olmustu bitek. Suan hic goremiyorm yada anlayamiyorm ben bilmiyom :) bu sabah bi uyandim sanki adet olucam gibi ya. Ama kalkinca geçti. Hakkimizda hayirlisi artik.
Belli olmaz bu isler belki gec yumurtlamissindir degerlendir tabi :)Ay vlla benm de kafam cok karisik. Ben de yum haftasi zannttgim hatta gunu zanntgimde sol kasigima agrilr girdi dedim yumurtluom herlde ama ole ahım sahim bi akinti yoktu belki hic yoktu tam hatrlamiom. Simdi de dunden beri akinti olunca belki gec catladi diye dusndum . Tekrr degerlndrmeye basldimkalmis surda 8 gun
Ay vlla benm de kafam cok karisik. Ben de yum haftasi zannttgim hatta gunu zanntgimde sol kasigima agrilr girdi dedim yumurtluom herlde ama ole ahım sahim bi akinti yoktu belki hic yoktu tam hatrlamiom. Simdi de dunden beri akinti olunca belki gec catladi diye dusndum . Tekrr degerlndrmeye basldimkalmis surda 8 gun
Insallah bekleyişlerimiz hayırla sonuçlanır ❤Yumurtlamanızı Ovulasyon testi ile takip ederseniz yumurtlama günlerinizi kaçırmazsınız. Benim yumurtlamadan sonra bugün 17.gün hala adet olmadım kasığıma ara ara batmalar oluyor belim çok ağrıyor göğüslerim şiş evde sabahları test yapıyorum hep negatif çok üzülüyorum genelde kadınlar yumurtlamadan sonra 10.gün 12.günde test yapıyorlar ve çıkıyor benimki ise çıkmıyor var mı yok mu bekleme halindeyim rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Aslinda benm de niyetim ole takip etmekdi de sehir disina ciktm reglken. O zamnlr da pek imkanim yoktu test almya o yuzden .olmazsa bu ay alcam ole takip etcem buyuk ihtimlle.Yumurtlamanızı Ovulasyon testi ile takip ederseniz yumurtlama günlerinizi kaçırmazsınız. Benim yumurtlamadan sonra bugün 17.gün hala adet olmadım kasığıma ara ara batmalar oluyor belim çok ağrıyor göğüslerim şiş evde sabahları test yapıyorum hep negatif çok üzülüyorum genelde kadınlar yumurtlamadan sonra 10.gün 12.günde test yapıyorlar ve çıkıyor benimki ise çıkmıyor var mı yok mu bekleme halindeyim rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Aynn . Kocaya da dedim galiba bende tekrr bisyler oluo. Araya sıkıstralim sunu daBelli olmaz bu isler belki gec yumurtlamissindir degerlendir tabi :)
Insallah bekleyişlerimiz hayırla sonuçlanır ❤
Valla ben bugun akciger filmi cekildim :) birsey yoktur heralde diyerekAmin Amin çok amin
Benmde sabahlari cok sizliyo bende hastalancm herlde.Bnm bel agrim artio sanki. Regl olcm gibi agrio
Gogslrjm de agrimya basldi ellynce
Insllh bebisimiz yapiodurBenmde sabahlari cok sizliyo bende hastalancm herlde.
Bnm bel agrim artio sanki. Regl olcm gibi agrio
Bnm bel agrim artio sanki. Regl olcm gibi agrio
Ben de 2 defa ole olmustumBen de yarın kan vericem pozitif beklemiyorum ama içim rahat etsin diye vericem kesin kan testi yaptırıp adet olurum genelde böyle oluyor
Valla ben sadece agirlik hissediorm . Bide bi sinirlilk var uzerimde. Dunden beridir de cnm hep bisyler cekio. Olmadi benm de benceBenimde göğüslerim çok şiş dokunamıyorum bile ama adet belirtisi olduğunu düşünüyorum kafama taktığım için hep gecikiyor adetlerim
Ben de 2 defa ole olmustumsenin bat ne zmndi
AmaniiinBenim adetlerim düzensiz o yüzden batımı bilmiyorum ama yumurtlamamı takip ediyorum 3 aydır hani diyorlar ya yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye ben geçen ay 15.gün adet oldum bugün yumurtlamadan sonra 17.günüm ama adet olmadım Bi önceki ay da hiç yumurtlamadım bu ay 2 defa yımurtladım 4 gün arayla