Bnm de bat gununu saymazsak 9 gun kaldi.iki gundur bacaklrim agrio belki soguk almisimdr ondandr. Bide kendmi cok sicak hissediorm. Goguslrim hafif agrimya basldi 2 3 gundur. Bel agrim da haiff var.Kizlar merhaba. Adetime 8 gün var ve benim belim hafiften agriyo ve sağ kasıgımda gerilme gibi bisey var. Halsizlik yorgunluk. Istahsizlik.. belkide hamile degilimdir yani ama internette arastiridgim kadariyla belirtilerimin cogu uyuyo.. bu arada 2 ay once ilk asilamami oldum tutmadi malesef suan ara verdim. Bu ay yumurtlama doneminde yogun akintim oldu yumurta aki gibi. Umarim catlamistir ve döllenmiştir yumurta kendiliginden.. ya erken hastalanicam bu ay yada belki kist olusmustur bilmiyorum.. adete 8 gun kala belirti yasayan oldu mu ? Bir de yüzüm yanıyor üsüyorum..
Evet ya. Benimde ellerm soguk yuzum yaniyo ama . Insallah vardirBnm de bat gununu saymazsak 9 gun kaldi.iki gundur bacaklrim agrio belki soguk almisimdr ondandr. Bide kendmi cok sicak hissediorm. Goguslrim hafif agrimya basldi 2 3 gundur. Bel agrim da haiff var.
Insllh.Evet ya. Benimde ellerm soguk yuzum yaniyo ama . Insallah vardir
2 yıl sizInsllh.
Ne zmndr deniosnz
Bu 3. Deneme olck. Daha bi sene olmdi evlneli.2 yıl siz
Benim 9 gün kala kasıklarımda ağrı vardı adetime 4 gün kala yanlış hatırlamıyorsam veya 5 gün kala yoğun akıntım oldu ay boyuncada olmuştu. Şuan 4 gün geciktim bizde eşimle 7 8 aydır deniyoruz ama olmadı dr gitmedik o yüzden umutlanmak istemiyorum :) Salı günü test yapıcam eğer olmazsam. İnşallah sen hamilsindir canım..Kizlar merhaba. Adetime 8 gün var ve benim belim hafiften agriyo ve sağ kasıgımda gerilme gibi bisey var. Halsizlik yorgunluk. Istahsizlik.. belkide hamile degilimdir yani ama internette arastiridgim kadariyla belirtilerimin cogu uyuyo.. bu arada 2 ay once ilk asilamami oldum tutmadi malesef suan ara verdim. Bu ay yumurtlama doneminde yogun akintim oldu yumurta aki gibi. Umarim catlamistir ve döllenmiştir yumurta kendiliginden.. ya erken hastalanicam bu ay yada belki kist olusmustur bilmiyorum.. adete 8 gun kala belirti yasayan oldu mu ? Bir de yüzüm yanıyor üsüyorum..
Insallah olmazsin canmBenim 9 gün kala kasıklarımda ağrı vardı adetime 4 gün kala yanlış hatırlamıyorsam veya 5 gün kala yoğun akıntım oldu ay boyuncada olmuştu. Şuan 4 gün geciktim bizde eşimle 7 8 aydır deniyoruz ama olmadı dr gitmedik o yüzden umutlanmak istemiyorum :) Salı günü test yapıcam eğer olmazsam. İnşallah sen hamilsindir canım..
İnşallah canim.. Test sonucuna göre sizi de bilgilendiririm eğer pozitif çıkarsa bütün hissettiğim belirtileri yazarim..Insallah olmazsin canm
Tmm canm insallah olur bakalim kac gun vardi adetimeİnşallah canim.. Test sonucuna göre sizi de bilgilendiririm eğer pozitif çıkarsa bütün hissettiğim belirtileri yazarim..
Sen takip ettjn mi yum gununuBenimde 12 gün var kasıkta batma tansiyon düşüklüğü sıcak basması oluyor ama bunların hepsi regl döneminde de olabileceği ıcın ikisinin belirtileri cok benziyor
Evet canımSen takip ettjn mi yum gununu
Kac gun gecti uzernden. Belki dollenirken basliodur vucutta degisimler. Ben de cok meraktym. Sabirszlikla bekliormEvet canım
Canım benim ayda 2 kez yumurtlama oluyor ilki ayın 5 de ikinciside ayın 12 de aKac gun gecti uzernden. Belki dollenirken basliodur vucutta degisimler. Ben de cok meraktym. Sabirszlikla bekliorm
Hadi yaa masllh sanslisin. Daha erkn o zmn testte cikmayabilir. Bi hafta sonra belli olur. Insllh gebesindrCanım benim ayda 2 kez yumurtlama oluyor ilki ayın 5 de ikinciside ayın 12 de a
Ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim aslında ondada böyle regl tarihine 15 gün falan varken belimde Hafıf sancılar kasıkta batma bir mayhoşluk halı oluşmuştu belki seninkide gebelik olabılır yaHadi yaa masllh sanslisin. Daha erkn o zmn testte cikmayabilir. Bi hafta sonra belli olur. Insllh gebesindr