Benimde 4 gun kala böyle çıktı sizinki de bu kadar silik miydiBenimde 2,3 çıkmıştı yükselir diye çok dua etmiştim ama adet oldum o ay. Sonraki ay 7 gün kala idrar testi yaptım silik çizgiyle öğrendim gebeliğimi :)
Benimde 4 gun kala böyle çıktı sizinki de bu kadar silik miydi
Ayyy evet canım aynen böyle kaç çıkmıştı böyleEvet canım bak ekliyorum
Ayyy evet canım aynen böyle kaç çıkmıştı böyle
Canım benim inşallah bebeğin seninle kalırBu bir hafta kala yaptığım. Seninkinden baya silik yani :) o gün heyecanlandık akşam kan vermeye gittik 23 çıktı 4 gün sonrada doktora gittim 163 çıktı ortalama 3 haftalıktı. 5.haftasında lekelenmem oldu şuan wc harici kalkmam yasak düşük tehlikem var Cuma günü kontrolde inşallah aksilik olmazsa kalp atışını dinlicez :)
Canım benim inşallah bebeğin seninle kalırbenimde çok şiddetli basagrim var 4 gündür bugün dayanamayacak gibi uyuyamıyorum bile Parol içsem mi acaba ya canım
Yok canım da vardır niyetiyle ekleyeyim dedim inşallah kanda da pozitif i görürüm de kalirİnşallah canım sağol buarada gebeliğin kesinleşti mi takvim eklemişsin
Yok canım da vardır niyetiyle ekleyeyim dedim inşallah kanda da pozitif i görürüm de kalir
Tamam canımİnşallah canım haberini bekliyorum
Kızlar değerim 53.61 çıktı hamileyim çok şükür
Gerçekten mi 6.haftada dinleniyor mu ben 7-8. Haftaları bulur diye biliyorum amaCanım tebrik ederim bende bugün kalp atışını dinledim
Gerçekten mi 6.haftada dinleniyor mu ben 7-8. Haftaları bulur diye biliyorum ama
Belki çarşamba gunu gidince bende dinlerim doktorum özel bir doktor cihazları gelişmiştir herhalde bakalım hayirlisiEvet çok net duyuldu hastane cihazından kaynaklı oluyor sanırım. Çünkü arkadaşımda 5buçuk haftada dinledi :)
Belki çarşamba gunu gidince bende dinlerim doktorum özel bir doktor cihazları gelişmiştir herhalde bakalım hayirlisi
Amin canım inşallahİnşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım inşallahsen 2019 haziran anneleri grubunda yoksun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?