• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADETE 7 GÜN KALA...

Benimde 2,3 çıkmıştı yükselir diye çok dua etmiştim ama adet oldum o ay. Sonraki ay 7 gün kala idrar testi yaptım silik çizgiyle öğrendim gebeliğimi :)
Benimde 4 gun kala böyle çıktı sizinki de bu kadar silik miydi

Eklentiler

• IMG_20181017_095133.webp
    IMG_20181017_095133.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 2.477
  • BeautyPlus_20181017082000694_save.webp
    BeautyPlus_20181017082000694_save.webp
    8 KB · Görüntüleme: 2.172
Ayyy evet canım aynen böyle kaç çıkmıştı böyle

Bu bir hafta kala yaptığım. Seninkinden baya silik yani :) o gün heyecanlandık akşam kan vermeye gittik 23 çıktı 4 gün sonrada doktora gittim 163 çıktı ortalama 3 haftalıktı. 5.haftasında lekelenmem oldu şuan wc harici kalkmam yasak düşük tehlikem var Cuma günü kontrolde inşallah aksilik olmazsa kalp atışını dinlicez :)

Bu bir hafta kala yaptığım. Seninkinden baya silik yani :) o gün heyecanlandık akşam kan vermeye gittik 23 çıktı 4 gün sonrada doktora gittim 163 çıktı ortalama 3 haftalıktı. 5.haftasında lekelenmem oldu şuan wc harici kalkmam yasak düşük tehlikem var Cuma günü kontrolde inşallah aksilik olmazsa kalp atışını dinlicez :)
Canım benim inşallah bebeğin seninle kalır :KK200: benimde çok şiddetli basagrim var 4 gündür bugün dayanamayacak gibi uyuyamıyorum bile Parol içsem mi acaba ya canım

Canım benim inşallah bebeğin seninle kalır :KK200: benimde çok şiddetli basagrim var 4 gündür bugün dayanamayacak gibi uyuyamıyorum bile Parol içsem mi acaba ya canım

İnşallah canım sağol buarada gebeliğin kesinleşti mi takvim eklemişsin

Benim de 7 gün kaldı bugün erken gebelik testi yaptım ve koca bir tek çizgi . Moralimiz çok bozuldu tedaviden her şeyden vazgeçtik doktora gitmeyecem zaten olmayacak bizim çocuğumuz dedim ağladım üzüldüm eşime de gösteremedim . 1-2 saat sonra eşim bi dahaki ay randevu al da gidelim dedi ( doktor kasım ayında gelin olmazsa demişti )
Bilmiyorum kızlar kafam çok karışık
Bi istiyorum bi istemiyorum hevesim kaçtı
Bi yandan aşılama sürecini araştırıyorum.
Delirdim galiba .

Evet çok net duyuldu hastane cihazından kaynaklı oluyor sanırım. Çünkü arkadaşımda 5buçuk haftada dinledi :)
Belki çarşamba gunu gidince bende dinlerim doktorum özel bir doktor cihazları gelişmiştir herhalde bakalım hayirlisi

Kızlar bgnü saymazsak adetime 7gün var bnm adetlerim bir kaç günde sarkabiliyor çıkan beta hcg değerim 2.08 artarmı siz ce hamile olma ihtimalim varmı bu ay aşılama yaptırmıştım sebepsiz inferlite nedeniyle🙏🏼

Merhaba morenam
Benimde adete 10 gun kala agrilarim basladi ve ayriyeten gobek deligime sancilar giriyor 6 gun kala ise idrar ile beraber 3 4 damla kahverengi akintim oldu agrilarim biraz hafifledi 4 gun kala gobek agrosindan kan testi verdim 0.1 cikti smdi adeti bekliyorum kısmen benziyor yazdıklarınla bana yardimci olurmusun

Back
X