ADETE 7 GÜN KALA TEST YAPANLAR

Hayırlısı olur inşallah varsa da sağlıklı bir gebeliktir ❤️ bana da dua edin daha 6 gün var ama yumurtlamayı verimli bir şekilde değerlendirince ilk defa. O yüzden çok umutluyum bu ay. Pcos da var 🥲

Hayırlısı olur inşallah varsa da sağlıklı bir gebeliktir ❤️ bana da dua edin daha 6 gün var ama yumurtlamayı verimli bir şekilde değerlendirince ilk defa. O yüzden çok umutluyum bu ay. Pcos da var 🥲
İnşallah seninde vardır bebişin canım😍 pcos ne oluyor?

Evet hamileyim çok Şükür. Adet günümde lekelenmelerim oldu adet oldum sandım ama hamileyim leke de yok şu an. Kalp atışını duyduk. Dua edin 5. Gebeliğim 😢🩵
İnşallah saglikli bir şekilde ilerler saglikla kucağınıza alirsiniz.Lekelenmeler muhtemelen yerleşme kanamasidir.İçinizi ferah tutmaya pozitif düşünmeye odaklanın lütfen.Sagliklicakla kalın bebisinizle:KK24:

İnşallah saglikli bir şekilde ilerler saglikla kucağınıza alirsiniz.Lekelenmeler muhtemelen yerleşme kanamasidir.İçinizi ferah tutmaya pozitif düşünmeye odaklanın lütfen.Sagliklicakla kalın bebisinizle:KK24:
Çok teşekkür ederim sizde var mo bebiş 🥰

Çok teşekkür ederim sizde var mo bebiş 🥰
Benim 2 oğlum var Rabbimin emanetleri.3.dusunuyorum.2 aydir deniyorum olmadı.Ekim ayında ovulasyon testi ile tekrar denemeyi düşünüyorum.Nasip artık.Bende sizden dua beklerim.

Hayırlı uğurlu olsun. Bende ilk bebeğimi doğuma bi kaç hafta kala kaybettim 3 ay önce şimdi planlıyoruz ama doktorum 2 günde bir deneyin dedi deneme yanılma mı yoksa ovülasyon testi mi yapmalıyım Fikriniz nedir😇

X