- 15 Mayıs 2022
- 59
- 8
- 16
- 23
- Konu Sahibi ckmknagihan
-
2 gün kala yaptım bugün gene negatif bakalım tregl bekleyeceğiz son 2 3 gün kala yap tekrar benimde kaşık agrafim var yumurtlamadan beri ama negatif hepKızlar eşimle yumurtlama günümü uygulamadan bakarak değerlendirdik. Belirti diyemem ama 2 gün önce gece sağ kasığıma iğne batması gibi bir ağrı yüzünden uykumdan uyandım lavaboya kalktığımda eşim havanın sıcak olduğunu söylemesine rağmen beni sıtma tuttu. O günden bir gün öncesinden bugüne kadar da sağ bacağım ağrıyor. Özellikle namaz kılarken. Sarı akıntıdan bahsediyor herkes ama bende önceki aylarda sarı akıntı kaşıntıyla beraber oluyordu enfeksiyon gibi yani. Şu an da yoğun bir şekilde sarı ara ara kaşıntılı akıntım var. Başka hiçbir belirti yok dün adetime 8 gün kala gece test yaptım negatif çıktı. Sabah da ilk idrarla yani 7 gün kala tekrar test yaptım yine negatif çıktı. 7 gün kala negatif olup sonraki günler pozitif olup hamile kalan var mı acaba ?
En zoru da beklemek elimde 1 test kaldı şimdilik yapmamak için zor duruyorum2 gün kala yaptım bugün gene negatif bakalım tregl bekleyeceğiz son 2 3 gün kala yap tekrar benimde kaşık agrafim var yumurtlamadan beri ama negatif hep
Çok erken 7.ci gün için regl tarihini bekleyin ya da en erken şekilde öğrenmek isterseniz kan verim regl tarihinize yakın ama öyle bile kanda hemrn görülmeyebilir geç döllenme vs oluşumu varsqEn zoru da beklemek elimde 1 test kaldı şimdilik yapmamak için zor duruyorum
usutmussundur kasıntı enfeksiyon hmilelikten değil o kesın de. belki kist olmustur o kadar uykudan uyandırcak bi agrı kasıklarından degıl mesanende de olabilir bence dr a gidersen enfeksiyon falan varsa onceden kontrol altına alsın hamıle kalmanı engeller engellemese cocuga zararı olur vsKızlar eşimle yumurtlama günümü uygulamadan bakarak değerlendirdik. Belirti diyemem ama 2 gün önce gece sağ kasığıma iğne batması gibi bir ağrı yüzünden uykumdan uyandım lavaboya kalktığımda eşim havanın sıcak olduğunu söylemesine rağmen beni sıtma tuttu. O günden bir gün öncesinden bugüne kadar da sağ bacağım ağrıyor. Özellikle namaz kılarken. Sarı akıntıdan bahsediyor herkes ama bende önceki aylarda sarı akıntı kaşıntıyla beraber oluyordu enfeksiyon gibi yani. Şu an da yoğun bir şekilde sarı ara ara kaşıntılı akıntım var. Başka hiçbir belirti yok dün adetime 8 gün kala gece test yaptım negatif çıktı. Sabah da ilk idrarla yani 7 gün kala tekrar test yaptım yine negatif çıktı. 7 gün kala negatif olup sonraki günler pozitif olup hamile kalan var mı acaba ?
Kanı da reglim gecikirse vereyim o zamanÇok erken 7.ci gün için regl tarihini bekleyin ya da en erken şekilde öğrenmek isterseniz kan verim regl tarihinize yakın ama öyle bile kanda hemrn görülmeyebilir geç döllenme vs oluşumu varsq
Hamile kalmak istediğim için sanırım hepsi belirti gibi geliyor ama değilim muhtemelen geçen ay daha çok belirtim vardı değilmişim.usutmussundur kasıntı enfeksiyon hmilelikten değil o kesın de. belki kist olmustur o kadar uykudan uyandırcak bi agrı kasıklarından degıl mesanende de olabilir bence dr a gidersen enfeksiyon falan varsa onceden kontrol altına alsın hamıle kalmanı engeller engellemese cocuga zararı olur vs
İnanın benimde cumartesi aşılamam yapıldı bitmek bilmeyen bir kasık ağrım var haftaya cumayı bekliyorum ben de 7.ci gündeyim 7 günüm var ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama mecbur bekleyeceğiz endişe yapmayınKanı da reglim gecikirse vereyim o zaman
Awox ile yaptım negatif bugün docktir daysla yaptım silik çıktı 2 gün kaldı regl hangisine güvenecem bilemedimusutmussundur kasıntı enfeksiyon hmilelikten değil o kesın de. belki kist olmustur o kadar uykudan uyandırcak bi agrı kasıklarından degıl mesanende de olabilir bence dr a gidersen enfeksiyon falan varsa onceden kontrol altına alsın hamıle kalmanı engeller engellemese cocuga zararı olur vs
Reglin birkaç gün gecikirse tekrarla o zaman varsa belirginleşir zatenAwox ile yaptım negatif bugün docktir daysla yaptım silik çıktı 2 gün kaldı regl hangisine güvenecem bilemedim
İnşallah hamişizdir ya dua edelim birbirimizeİnanın benimde cumartesi aşılamam yapıldı bitmek bilmeyen bir kasık ağrım var haftaya cumayı bekliyorum ben de 7.ci gündeyim 7 günüm var ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama mecbur bekleyeceğiz endişe yapmayın
İnşallah kuzucum inşallahİnşallah hamişizdir ya dua edelim birbirimize
Demin de yaptım days doctor 5 dk da silik çıktı gene anlamadım awox negatif hangisine inanakReglin birkaç gün gecikirse tekrarla o zaman varsa belirginleşir zaten
Bence başka bir markayla dene istersen ya da mecburen adet gününün geçmesini bekleDemin de yaptım days doctor 5 dk da silik çıktı gene anlamadım awox negatif hangisine inanak
Meme hassasiyetim.vardi hafifledi bel ağrım akinti artışı felanBence başka bir markayla dene istersen ya da mecburen adet gününün geçmesini bekleSende kasık ağrısı dışında belirti var mıydı
İnşallah hamilesindir tekrar test yaparsan haber verMem
Meme hassasiyetim.vardi hafifledi bel ağrım akinti artışı felan
Tabii canım ara ara kasikalr agrio ovulasyon yapacam birazdan ilk gebeligimi onla öğrenmiştim piktiİnşallah hamilesindir tekrar test yaparsan haber ver
Ayy bekliyorum burada seni hayırlı haberlerle gelirsin inşallahTabii canım ara ara kasikalr agrio ovulasyon yapacam birazdan ilk gebeligimi onla öğrenmiştim pikti
Ciks çizgi bile çıkmadı düşün ay kafayı yicemAyy bekliyorum burada seni hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
En iyisi reglin geçmesini bekleCiks çizgi bile çıkmadı düşün ay kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?