Adete 7 gün kala kaset test 🤗

O zaman biraz daha sabır. Içın rahat etti hiç değilse var mı yok mu diye kafanı kurcalamaz şimdilik. Adetin geçince tekrar yaparsın daha kesin olur

Kızlar adetime 3 gün felan var , belim felan da çok agrıyo bende dayanamadım kaset test yaptım
Albi markalı ama negatif çıktı gı 🤷🏼‍♀️🙄
Bu merak bizi öldürcek

Kızlar adetime 3 gün felan var , belim felan da çok agrıyo bende dayanamadım kaset test yaptım
Albi markalı ama negatif çıktı gı 🤷🏼‍♀️🙄
Bu merak bizi öldürcek
Bekle bakalım bi kaç gün daha zor biliyorum çok iyi anlıyorum seni ama beklemekten baska care de yok malesef. Belki geç döllenme olmuştur idrara geç geçer hormon o yüzden de çıkmamış olabilir umutsuzluk yok. Bende dün kan testi yaptırdım 197 çıktı sonucum yarın tekrar gidicem inşaallah düzenli artıyordur tedirginim bende oldukça

Evet kuzum yaa zor oluyo ama haklısın çünkü adetime yakında birlikte olmuştuk 🙄🤷🏼‍♀️Bilemiyorum hangi gün de denk geldiğini.. Olmazsa da umutsuzluk yok🤲🏻♥️
sende dikkat et sor bakalım artış ne kadar olmuş

Evet kuzum yaa zor oluyo ama haklısın çünkü adetime yakında birlikte olmuştuk 🙄🤷🏼‍♀️Bilemiyorum hangi gün de denk geldiğini.. Olmazsa da umutsuzluk yok🤲🏻♥️
sende dikkat et sor bakalım artış ne kadar olmuş
Yarın vericem tekrar kan canım öğlen çıkar sonuç inşaallah düzenli artar korkuyorum bi yandan da. Herşeyin hayırlısı olsun sıkma canını olmazsa da vakti vardır demekki

Kızlar merhaba. Adetime 7 gün var aslında ama belirtiler yaşayınca dayanamadım içimi rahatlatmak için yapmak istedim ve cizgi hemen belirdi ve ilk belirdiğinde biraz daha silikti ama görünüyordu tabi başka bir konuda paylaşmıştım o görüntüyü de. 5 dk bekledim başında ve bu şekilde belirginleşti. Ilk gebeliğimde de 5 gün kala net çizgi ile öğrenmiştim ama bu kez biraz daha erken olunca çıkmaz zannediyordum dileyen isteyen bekleyen herkese nasip olsun 🤗
Hayırlı olsun. Yumurtlamanin kacinci gunudeydiniz acaba

X