- 17 Aralık 2019
- 391
- 301
- Konu Sahibi MaTmAzEL95
Kızlar kan verdim geldim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım test yaptın mı merakla bekliyoruz varmı güzel haberlerBen de duymuştum sabah ilk idrarla net çıktığını sabah olsaydı ıns güzel haberler veririm pek umudum yok ama
Evet canm yaptm ama kafam çok karıştı coookk silik bi gölge var galiba bilmiyorum yada ben öyle görmek istiyormCanım test yaptın mı merakla bekliyoruz varmı güzel haberler
Fotoğraf at biz de bakalım canımEvet canm yaptm ama kafam çok karıştı coookk silik bi gölge var galiba bilmiyorum yada ben öyle görmek istiyorm
Hayırlısı olsun canım inşaallah vardır adet olmazsan tekrarlarsınFotoğrafta belli olmuyor ki canm atacaktım da
Ins canm ya dua edin bna 9 una olmam lazım normal şartlarda ama dedim gibi geç döllenme de Olabilir 17 sinde cunki tekrar adet olmustmHayırlısı olsun canım inşaallah vardır adet olmazsan tekrarlarsın
Ben testini zi merak ettim takipteyimIns canm ya dua edin bna 9 una olmam lazım normal şartlarda ama dedim gibi geç döllenme de Olabilir 17 sinde cunki tekrar adet olmustm
Tekrar yapar yapmaz tekrar burdaym kızlar güzel vi haberle gelirim ıns dua edin bna 3 bebeğim karnında öldüBen testini zi merak ettim takipteyim
İnşallah Rabbim sabır versin acını anliyorum bende doğumdan 3saat sonra kaybettim Rabbim bidaha yaşatmasın sağ salim kucağımıza alabilecegimiz mubarek evlatlar nasip etsinTekrar yapar yapmaz tekrar burdaym kızlar güzel vi haberle gelirim ıns dua edin bna 3 bebeğim karnında öldü
Bekle bakalım bi kaç gün daha zor biliyorum çok iyi anlıyorum seni ama beklemekten baska care de yok malesef. Belki geç döllenme olmuştur idrara geç geçer hormon o yüzden de çıkmamış olabilir umutsuzluk yok. Bende dün kan testi yaptırdım 197 çıktı sonucum yarın tekrar gidicem inşaallah düzenli artıyordur tedirginim bende oldukçaKızlar adetime 3 gün felan var , belim felan da çok agrıyo bende dayanamadım kaset test yaptım
Albi markalı ama negatif çıktı gı
Bu merak bizi öldürcek
Yarın vericem tekrar kan canım öğlen çıkar sonuç inşaallah düzenli artar korkuyorum bi yandan da. Herşeyin hayırlısı olsun sıkma canını olmazsa da vakti vardır demekkiEvet kuzum yaa zor oluyo ama haklısın çünkü adetime yakında birlikte olmuştuk Bilemiyorum hangi gün de denk geldiğini.. Olmazsa da umutsuzluk yok
sende dikkat et sor bakalım artış ne kadar olmuş
Hayırlı olsun. Yumurtlamanin kacinci gunudeydiniz acabaKızlar merhaba. Adetime 7 gün var aslında ama belirtiler yaşayınca dayanamadım içimi rahatlatmak için yapmak istedim ve cizgi hemen belirdi ve ilk belirdiğinde biraz daha silikti ama görünüyordu tabi başka bir konuda paylaşmıştım o görüntüyü de. 5 dk bekledim başında ve bu şekilde belirginleşti. Ilk gebeliğimde de 5 gün kala net çizgi ile öğrenmiştim ama bu kez biraz daha erken olunca çıkmaz zannediyordum dileyen isteyen bekleyen herkese nasip olsun
Tesekkur ederim Hiç bilgim yok takip etmiyorum ben canım yumurtlamayıHayırlı olsun. Yumurtlamanin kacinci gunudeydiniz acaba
Peki sık mi oldu ilişkiTesekkur ederim Hiç bilgim yok takip etmiyorum ben canım yumurtlamayı
Evet sık oldu canımPeki sık mi oldu ilişki