- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 28
- Konu Sahibi MaTmAzEL95
Sen kan verdinmi kuzum sende durum neCanım ne yaptın test yaptın mı durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kan verdinmi kuzum sende durum neCanım ne yaptın test yaptın mı durum ne
Hadi inşaallah kuzum kafanı kurcaliyorsa yap çıkmazsa üzülmezsin 4 gün var daha sonuçta bi daha adet geçince tekrarlarsınYok canm henüz yapmadim ama çok merak ediyorm belim çok ağrıyor ve böyle uyusuyor gibi değişik bisey goguslerim uçları çok hassaslasti günume 4 gün var ama yapsam mi yapmasam mi bilmiyorm
Yarın kan vericem bende canımSen kan verdinmi kuzum sende durum ne
3 gün var kuzumKaç gün kaldı canım bata
Bende hiç erken gebelik testi yapmadım. Hep kaset test kullandım canım bence daha doğru sonuç veriyor kaset testler. Inşaallah çift çizgiyi görürsün canım hadi hayırlısı3 gün var kuzum
1 tane kaset test var elimde onu yapıcam bu sefer
Erken gebelik olanlara pek güvenmiyorum
Valla zaten merak ediyorm dur yağrin bi yapymHadi inşaallah kuzum kafanı kurcaliyorsa yap çıkmazsa üzülmezsin 4 gün var daha sonuçta bi daha adet geçince tekrarlarsın
Senle aynınız kuzum benm de 4 gün var ıns ikimizde hamileyizdir rabbim kucagimizi boş birakmasin3 gün var kuzum
1 tane kaset test var elimde onu yapıcam bu sefer
Erken gebelik olanlara pek güvenmiyorum
Haber ver burdan bize güzel haberlerini bekliyormYarın kan vericem bende canım
Evet kuzumm aminn , sende nasıl belirtiler varSenle aynınız kuzum benm de 4 gün var ıns ikimizde hamileyizdir rabbim kucagimizi boş birakmasin
Bende adetm bitti düzenli ilişki oldu 10. Günden sonra bi gün ilişki oldu son bi haftadir belim cok agriyor bi kac gun once gogus uçlarım ağrıdığını hissetm ve beyaz akintim var bakalım bekliyorm bide benm ayın 9 u adet gördüm 17 si tekrar adet gördüm doktor normal dedi bi ilaç verdi hem hamile kalmayı kolaylaştırmak için hemde düzene binsin diye 9 ünü başlangıç saydi bende geç döllenme olabilir diye biraz daha beklemek istiyorm sadece ama çok merak ediyormEvet kuzumm aminn , sende nasıl belirtiler var
Ben adetimin 11. Gün ve 18. Gün arasında ki bütün günleri değerlendirdim şimdi de Egeli bekliyorum bakalım
İşte bende bilemiyorum adet düzenim kaydı biraz , bende reglimi bekliyorumBende adetm bitti düzenli ilişki oldu 10. Günden sonra bi gün ilişki oldu son bi haftadir belim cok agriyor bi kac gun once gogus uçlarım ağrıdığını hissetm ve beyaz akintim var bakalım bekliyorm bide benm ayın 9 u adet gördüm 17 si tekrar adet gördüm doktor normal dedi bi ilaç verdi hem hamile kalmayı kolaylaştırmak için hemde düzene binsin diye 9 ünü başlangıç saydi bende geç döllenme olabilir diye biraz daha beklemek istiyorm sadece ama çok merak ediyorm
Yap yap ben bile merak ettim haberlerini bekliyorumValla zaten merak ediyorm dur yağrin bi yapym
Tamam kuzum inşaallah hayırlı haberle gelirimHaber ver burdan bize güzel haberlerini bekliyorm
Yarin güzel haberler gelirim ıns bayanlarYap yap ben bile merak ettim haberlerini bekliyorum
Kaset testten yana kullanıyorum ben oyumu ben hiç erken gebelik testi kullanmadım canım hatta bu gebeliğimde 7 gün önce kaset testle öğrendimErken gebelik mi aliym kaset mi kizlar
evet canm biliyorum sen baya erken yumurtlamışsın maşallahKaset testten yana kullanıyorum ben oyumu ben hiç erken gebelik testi kullanmadım canım hatta bu gebeliğimde 7 gün önce kaset testle öğrendim
Ben reglime 1 hafta kala kaset test yapmıştım çok silik çıkmıştı bir sonraki gün sabah idrarıyla erken gebelik testi yaptım daha görünür cızgı çıktı canmErken gebelik mi aliym kaset mi kizlar
Ben de duymuştum sabah ilk idrarla net çıktığını sabah olsaydı ıns güzel haberler veririm pek umudum yok amaBen reglime 1 hafta kala kaset test yapmıştım çok silik çıkmıştı bir sonraki gün sabah idrarıyla erken gebelik testi yaptım daha görünür cızgı çıktı canm
ayy inşaallah sağlıkla ilerlesin de başka bisey istemiyorum zaten kuzum senden de sabah güzel haberler bekliyorum ona göreevet canm biliyorum sen baya erken yumurtlamışsın maşallah