Adete 7 gün kala kaset test 🤗

Yok canm henüz yapmadim ama çok merak ediyorm belim çok ağrıyor ve böyle uyusuyor gibi değişik bisey goguslerim uçları çok hassaslasti günume 4 gün var ama yapsam mi yapmasam mi bilmiyorm
Hadi inşaallah kuzum kafanı kurcaliyorsa yap çıkmazsa üzülmezsin 4 gün var daha sonuçta bi daha adet geçince tekrarlarsın

3 gün var kuzum
1 tane kaset test var elimde onu yapıcam bu sefer
Erken gebelik olanlara pek güvenmiyorum
Bende hiç erken gebelik testi yapmadım. Hep kaset test kullandım canım bence daha doğru sonuç veriyor kaset testler. Inşaallah çift çizgiyi görürsün canım hadi hayırlısı

Evet kuzumm aminn , sende nasıl belirtiler var
Ben adetimin 11. Gün ve 18. Gün arasında ki bütün günleri değerlendirdim şimdi de Egeli bekliyorum bakalım
Bende adetm bitti düzenli ilişki oldu 10. Günden sonra bi gün ilişki oldu son bi haftadir belim cok agriyor bi kac gun once gogus uçlarım ağrıdığını hissetm ve beyaz akintim var bakalım bekliyorm bide benm ayın 9 u adet gördüm 17 si tekrar adet gördüm doktor normal dedi bi ilaç verdi hem hamile kalmayı kolaylaştırmak için hemde düzene binsin diye 9 ünü başlangıç saydi bende geç döllenme olabilir diye biraz daha beklemek istiyorm sadece ama çok merak ediyorm

İşte bende bilemiyorum adet düzenim kaydı biraz , bende reglimi bekliyorum
Geç döllenme de olabilir
Adet olana kadar umut vardır
benimde kasıklarım agrıdı , veya sarımsı akıntım var göğüslerim de şiş

Ben reglime 1 hafta kala kaset test yapmıştım çok silik çıkmıştı bir sonraki gün sabah idrarıyla erken gebelik testi yaptım daha görünür cızgı çıktı canm
Ben de duymuştum sabah ilk idrarla net çıktığını sabah olsaydı ıns güzel haberler veririm pek umudum yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…