Adete 7 gün kala hamilelik belirtileri

Öyle yapayım teşekkür ederim. Hayırlısı olsun

Dayanamıyorsanız 5 gün kala erken gebelik testi yapabilirsiniz benim öyle çıktı

Yaaa normal kaset test göstermez mi erken gebelik testi yapmak lazım değil mi
Kaset test adete 2-3 gün kala gösteriyor gebeliği ama erken gebelik testleri 6 gün kala bile gösteriyor. Ben 5 gün kala yaptım ince çok silik bi çizgi çıktı 4 gün kala yaptım çizgi daha belirginleşti o gün hemen gidip kan verdim daha adetime 4 gün olmasına rağmen beta 44 çıktı

Çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Arkadaşlar yardım edin lütfen günüm 3 gün geçti günümde kan testi yaptım 1.20 bugün erken gebelik yaptım böyle çıktı kapağı çıkarınca sanki çizgi var sizce varmı

Maalesef yok çizgi bi de gününüzde

Allah'ım hayırlı uğurlu bir evlat nasip eylesin darısı da bize olsun insallah bende bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yumurtlama gününden 2-3 gün öncesinde başlayan yumurtalık ve kasıklarımda bir ağrı vardı yumurtlama geçti yumurtlamadan sonraki ilk 3 gün şiddetli oldu bugün yumurtlamadan sonraki 8.gunum ve hala bıçak saplanıyor gibi hissediyorum adetime 5 gün var evde ultra hızlı erken gebelik testi var elim bir gidiyor bir gitmiyor

Bence yapın benim erken gebelik testinde 5 gün öncesinden çıkmıştı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…