Merhaba tabi yardımcı olayım
Benim yumurtlamadan sonra başlayan yoğun bel ağrım ve regl olacak gibi inanılmaz kasık ağrım vardı. Ve reglime ortalama 12 gün falan vardı. Bir kaç gün bunları yaşadım. Eğildiğimde, yerden eğilip bir şey aldığımda belime iğne gibi ağrılar saplanıyordu. Sonra reglme 7 gün kala tüm belirtilerim yok oldu ve hamile olmadığımı düşündüm. Daha sonra reglme 4 gün kala içime bir şüphe düştü ve öğlen aniden erken gebelik testi yaptım çoook zor gördüğüm bir hayali çizgi gördüm hatta buraya attım. Burdakilerde gördüğünü söyledi. Emin olmak için adete 2 gün kala kaset test yaptım silik çizgi daha da netleşti ve o akşam kan verdim hemen beta 40 çıktı. Doktor daha çok yeni olduğu için 2 gün sonra yine kan vermemi istedi ve adet günü betam 113 çıktı. Artış güzel dedi ve keseyi görmek için tarih verdi. Şuan tam 5 haftalık hamileyim ve yarın Allah nasip ederse keseyi görmeye gideceğim.
Yaşadığım şeyler tamamen böyle
inşallah Rabbim size de nasip eder. Negatif görünce üzülmeyin yaptığınız testin kalitesine göre de değişiyor. Şöyle örnek vereyim adet günü artimed yaptım hayali çizgi çıktı, bir de laboquick yaptım o daha belirgindi ve hemen çift çizgi oldu. Bence reglinizin geçmesini bekleyin.