- 7 Mart 2024
- 61
- 29
- 3
- 27
- Konu Sahibi Nursendogn
-
Aynı benim de bugün belirtilerim azaldı bende öyle düşünüyorumBenimde 7 gün var ve belirtilerim azaldı. Kasık ve bel ağrım çok vardı şuan yok o yüzden ümidimi kestimregle 3 gün kala falan erken gebelik testi yapın bence
Yumurtlama döneminizi ovulasyonla mı değerlendirdinizAynı benim de bugün belirtilerim azaldı bende öyle düşünüyorum
Evet tam yumurtlama gününde yapıldı onun öncesi ve sonrasında da ilişki olduYumurtlama döneminizi ovulasyonla mı değerlendirdiniz
Ben de aynı şekilde. Belki de hamişizdirEvet tam yumurtlama gününde yapıldı onun öncesi ve sonrasında da ilişki oldu
İnsan sabredemiyor her gün test yapmak istiyorsun inşallah hamileyizdirBen de aynı şekilde. Belki de hamişizdirbekleyip görelim. Ben de test yapmamak için kendimi tutuyorum ama regle 2-3 gün kala yaparım belkii
Ovulasyon testi ile de hamilelik belli oluyormuş belki hamilelik testine cesaret edemem ovü testi yaparımİnsan sabredemiyor her gün test yapmak istiyorsun inşallah hamileyizdir
O nasıl yapıyor eczaneden mi almak gerekiyor ?Ovulasyon testi ile de hamilelik belli oluyormuş belki hamilelik testine cesaret edemem ovü testi yaparım
Ovülasyon testi ile yumurtlama ve çatlama günlerini öğreniyorsun ve ona göre ilişki yaşıyorsun. Kanda ki Lh hormonunu gösteriyor. Bazı kadınlar regle yakında o testi yapıp gebeliğini öğrenmişler. Hamile kalınca kanda Lh hormonu artıyor çünkü.O nasıl yapıyor eczaneden mi almak gerekiyor ?
Dediğin testi alsam bugün yapsam belli olur mu. Dün kan testi yaptım çünkü negatif çıktıOvülasyon testi ile yumurtlama ve çatlama günlerini öğreniyorsun ve ona göre ilişki yaşıyorsun. Kanda ki Lh hormonunu gösteriyor. Bazı kadınlar regle yakında o testi yapıp gebeliğini öğrenmişler. Hamile kalınca kanda Lh hormonu artıyor çünkü.
Eğer daha önce kullanmadıysan Laboquick markasını öneririm internette daha uyguna denk geliyor. Adet bitiminden itibaren her gün yapıyorsun hamilelik testi gibi. İki çizgi olursa yumurtlama günün demek.
Dediğim testin asıl amacı yumurtlama gününü bulmak. Sen adete 2-3 gün kala erken gebelik testi alıp yap :)Dediğin testi alsam bugün yapsam belli olur mu. Dün kan testi yaptım çünkü negatif çıktı
merhabalar benımde suan 7 gün var sizin sonuç ne oldu acabaBenimde 7 gün var ve belirtilerim azaldı. Kasık ve bel ağrım çok vardı şuan yok o yüzden ümidimi kestimregle 3 gün kala falan erken gebelik testi yapın bence
Merhaba, hamileyimmerhabalar benımde suan 7 gün var sizin sonuç ne oldu acaba
aaa ne güzel allah tamamına erdirsin insallah hamilenin duası tutarmış lütfennn dua edinMerhaba, hamileyim
Teşekkür ederim, ederim tabi kiaaa ne güzel allah tamamına erdirsin insallah hamilenin duası tutarmış lütfennn dua edin
maşallah rabbim sağlıkla büyütüp kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zaman da bize de sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin Amin.Merhaba, hamileyim
Çok teşekkür ederim amin inşallahmaşallah rabbim sağlıkla büyütüp kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zaman da bize de sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin Amin.
6 gün kala erken gebelik testi alın onda belli oluyormerhabalar benımde suan 7 gün var sizin sonuç ne oldu acaba
evet kafaya takınca stres yapıyoruz ve olumlama olmuyor çok şükür oldu rababim hayırlı etsin inşallah.Çok teşekkür ederim amin inşallahisteyen herkese nasip etsin. Ama şuna inanmaya başladım ne zaman takmazsan oluyormuş bu ay hiç umudum yoktu ve ümitsizdim. Olmuş ama şükürler olsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?