- 3 Mayıs 2024
- 81
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi lokumnazli
Adetine 7 gün kala erken gebelik test yapsam çıkar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayın 2-3-5-6-7-8 inde ilişki oldu yumurtlamam 6 ocaktı 2 gün sonra testi yapsam çıkar mı bat 20 ocakSon ilişkinizin üstünden kaç gün geçti
Yani 7 gün kala kanda çıkarKan tahlili verin daha iyi olur ben öyle yaptım beta hcg 28 çıktı
Kaç gün kala yapmıştınız acabaKan tahlili verin daha iyi olur ben öyle yaptım beta hcg 28 çıktı
İlişkinin üzerinden en az 10-12 gün geçmesi lazım, çıkmaz yani şu an varsa daAyın 2-3-5-6-7-8 inde ilişki oldu yumurtlamam 6 ocaktı 2 gün sonra testi yapsam çıkar mı bat 20 ocak
Teşekkür ederimİlişkinin üzerinden en az 10-12 gün geçmesi lazım, çıkmaz yani şu an varsa da
Bence verin adetten önce veren vardı sitede pozitif çıkmışBenim adet 17 ocak bugünki testim ilerleyen saatlerde silik çizgi çıktı da acaba kan vermek için erken mi
Ay benm de ymrt 6 Ocak da, reglim 21 Ocak.. Çok yakınmış tarihlerimizbeklemek çok zorrAyın 2-3-5-6-7-8 inde ilişki oldu yumurtlamam 6 ocaktı 2 gün sonra testi yapsam çıkar mı bat 20 ocak
Evet ya çıkarsa haber edin inşallah çıkarAy benm de ymrt 6 Ocak da, reglim 21 Ocak.. Çok yakınmış tarihlerimizbeklemek çok zorr
İnşallah sizin de belirtiniz var mı hiçEvet ya çıkarsa haber edin inşallah çıkar
İnşallah yok bence ya ara sıra kasıklarımda ağrı batma gibi oluyor ama sanmıyorum sizde var mı belirtiİnşallah sizin de belirtiniz var mı hiç
10 gün vardı adetimeKaç gün kala yapmıştınız acaba
Ya denesem mi bende korkıyorum bi yandanMerhabalar benim adete 7 gün kala 19 beta ile öğrenmiştim predictor erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı sabah da kanda beta 19 çıktı
Benim aralık 20 aralık 4 gün var geçmesineEvet ya çıkarsa haber edin inşallah çıkar
Adetine 10 gün kala test mı yaptın kan mı canım10 gün vardı adetime
Kan yaptım orda çıktıAdetine 10 gün kala test mı yaptın kan mı canım