Adete 6 gün kala test negatif

caneflin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
71
2
26
Merhaba kızlar 18 Mayıs yumurtlama gününde öncesi ve sonrası değerlendirdik kasık batmalarım ve halsizlik var adete 6 gün var dayanamayıp test yaptım negatif sizce pozitife dönme şansı var mı

Merhaba kızlar 18 Mayıs yumurtlama gününde öncesi ve sonrası değerlendirdik kasık batmalarım ve halsizlik var adete 6 gün var dayanamayıp test yaptım negatif sizce pozitife dönme şansı var mı
Bende senin gibi bir durum yaşıyorum 21 Mayıs'ta yumurtlama günü eşimle birlikte olduk bugün yine onula olduk sonra ilişkiden sonra vajina kan geldi kaç saat sürdü durdu bugün testi yaptım bişi çıkmadı kafam allak bullak şuan adetime 10 gün var daha acaba adetmi oldum bu ne gibi belirtiler

Benim de dun 6 gun vardi idrar da kan da negatif cikti bugun 5 gun var idrarda da kanda da pozitif sonuc aldim

Bugün 5 kaldı dün yaptım çıkmadı bugün yapmadım
Bence test yapmayın ben ocak ayın da gebelik yaşadım düşükle sonuçlandı. Adet olacağım gün bile evde test negatif çıktı reglm 1 gün gecikti kan verdim kan da pozitif çıktı eve geldim test yaptım çok ama çok silik çıkmıştı. Regl olana kadar umut var demektir. Bekleyin bu sekilde kendinizi strese sokmayın gelecek olan regl gününüzü de bu şekilde ertelersiniz psikolojik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…