Adete 6 gün kala test negatif

caneflin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
71
2
26
Merhaba kızlar 18 Mayıs yumurtlama gününde öncesi ve sonrası değerlendirdik kasık batmalarım ve halsizlik var adete 6 gün var dayanamayıp test yaptım negatif sizce pozitife dönme şansı var mı

Bence test yapmayın ben ocak ayın da gebelik yaşadım düşükle sonuçlandı. Adet olacağım gün bile evde test negatif çıktı reglm 1 gün gecikti kan verdim kan da pozitif çıktı eve geldim test yaptım çok ama çok silik çıkmıştı. Regl olana kadar umut var demektir. Bekleyin bu sekilde kendinizi strese sokmayın gelecek olan regl gününüzü de bu şekilde ertelersiniz psikolojik olarak.
Çok haklısınız zaten çok belirti olduğu için yapmak istemiştim aşırı kasık ağrısı 5 gündür durmadan devam ediyor sabaha kadar alt karın ağrısı psikolojik değil çünkü sarı akıntılarım oluyor normalde böyle olmazdı

Çok haklısınız zaten çok belirti olduğu için yapmak istemiştim aşırı kasık ağrısı 5 gündür durmadan devam ediyor sabaha kadar alt karın ağrısı psikolojik değil çünkü sarı akıntılarım oluyor normalde böyle olmazdı
Dilerseniz 1,2 gün daha bekleyip direk kan verin önce kan da sonra idrar da çıkıyor zaten. Sarı akıntı duymuştum gebelikte ama enfeksiyon da olabilir siz genede bi kaç gün bekleyin isterseniz

Aslında enfeksiyon geçirmiştim daha önce yanma oluyordu enfeksiyon gbi değil ve afedersiniz onda az az idrar yanma kaşınma oluyor bende sadece peçete de akıntı olıyor

X