- 7 Mart 2024
- 61
- 29
- 3
- 27
- Konu Sahibi Nursendogn
-
Evet var çıktı hamileyimMerhaba. Gebelik var mı inşallah?
benimde reglime 10 gün kala göğüslerim şişti ve yanlarda ağrı var çok hassas, normalde 3-4 gün öncesinden ağrı başlardı.Evet var çıktı hamileyim
Aynı durumdayız benim göğüslerim yumurtlamamdan hemen sonra ağrımaya başladı iki haftadır ağrıyor şişkinlik var hâlâ ağrıyo normalde reglime beş gün kala felan ağrr dolgunlasir siserdibenimde reglime 10 gün kala göğüslerim şişti ve yanlarda ağrı var çok hassas, normalde 3-4 gün öncesinden ağrı başlardı.
şuan reglime 8 gün var ve göğüslerim daha da şişti ağrı arttı, halsizlik var acaba kan mı vermeliyim? siz kaset test mi yaptınız?
Merhaba belirtin var mıMerhaba kızlar benimde reglime 6 gün var test yaptım fotosunu koysam üst üste yaptım emin olmak için 2 dk içinde çıktı bunlar sizce gebemiyim
Kasıklarda ağrı aşırı derece de gaz ateş basması ve tiksinti varMerhaba belirtin var mı
Çok yeni olabilir mi sonuca göreAdet üç gün geciyo 27.4 sonucum sizce nasıl kızlar belirtilerim var göğüs büyümesi sızısı gaz ateş basması
Merhaba benimde öyle ağrılarım vardı sizde son durum nedir ? İnşallah hamilesinizdirbenimde reglime 10 gün kala göğüslerim şişti ve yanlarda ağrı var çok hassas, normalde 3-4 gün öncesinden ağrı başlardı.
şuan reglime 8 gün var ve göğüslerim daha da şişti ağrı arttı, halsizlik var acaba kan mı vermeliyim? siz kaset test mi yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?