• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yardimmm hamilelik

gokkusagi6

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
12
6
6
29
Kizlar merhaba. Ben 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. 2. Gebeligim daha önce. 6 ay önce 6 haftalik bebeğimi kaybettim. İlk gebeligim olduğu için öğrendiğim andan itibaren hastaneye gittim sürekli. Ve 1 hafta boyunca kese gözükmüyor diye sürekli alttan muayene oldum. Ben düşüğümü ona bağlıyorum. Kısmet tabi ki ama. Şimdi sizlere danışmak istiyorum. 2 gün önce reglim 3 gün geciktigj için kan verdim. Ve pozitif çıktı beta 730 çıktı. Son regli tarihime göre 4 haftalik oluyor. Zaten şuan gitsem kese yine gözükmez o yüzden hastaneye gitmedim. Şuan da gitmeyi düşünmüyorum. Gün aşırı beta testi verin diyorlarsa yükselsin diye. Acaba devlet hastanelerinin acil bölümünde hamile olmama rağmen test verebilir miyim?

O zaman testlerimiz pozitif çıksa da 6. Haftayı beklemek lazım önceden gidip vajinal muayeneye ne gerek var en korktuğum şeylerden biri 🙈
Ben 2 ay önce jinekoloji muayene gittiğimde. Doktora hikayemi anlattığım da hemen hastaneye gitme demişti. Ve şuan gitmiyorum. Perşembe günü iznim var. Kararsızım hatta gitsem mi diye. Randevu aldım iyi bir doktor ama şubat ayına verdi. Sonlarına doğru hatta. Beklesem mi bilemiyorum.

Ben 2 ay önce jinekoloji muayene gittiğimde. Doktora hikayemi anlattığım da hemen hastaneye gitme demişti. Ve şuan gitmiyorum. Perşembe günü iznim var. Kararsızım hatta gitsem mi diye. Randevu aldım iyi bir doktor ama şubat ayına verdi. Sonlarına doğru hatta. Beklesem mi bilemiyorum.
Bekleyin bence doktor da demiş hemen hastaneye gitme diye zaten küçücük bir şeydir dediğiniz gibi gözükmez bile

Amin inşallah. Şuan doktora gitmedim zaten. Birde çalışıyorum. Sabah 8 akşam 5. Tam net değil diye duyurmak da istemiyorum. İzin de alamam söylemediğim için. Birde bende hiç kanama filan olmadı yerlesme kanamasi gibi. Bunlar da normal dimi. Gerçekten hem tecrubesiz hem çok heyecanlı hemde çok kaygılıyım. 😌
Yerleşme kanaması bende de hiç olmadı 2 gebelik geçirdim ona takılma sen. İnşallah güzel haberlerini alırsın 🙏

Back