Adete 6 gun kala gebelik testi negatifden pozitife doner mi ?

Ya bizim ki biraz hazırlıksız oldu. Ben henüz hiçbir şey kullanmadım. Doktor kontrol gününü bekliyorum. Evet çocuk istiyorduk ama hemen ilk ay tutma ihtimali düşük diye düşündük. Ama nasipmiş demek ki. O yüzden takviye hiçbir şey kullanmıyorum doktor kontrolünde inşallah doktor ne derse alacağım her şeyi. Belirti olarakta yumurtlama tarihimden itibaren kasıklarımda ağrı vardı sonra 4 gün önce regli olacak gibi şiddetli ağrı hissettim dedim regl olacağım sanırım sonra o ağrı kesildi şimdi şükür ağrım yok hafif kasıklarımda baskı hissi var o kadar. İnşallah sağlıklı gebelikler olur bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız

inşallah:) ben de acaba testlerim mi bozuk, kimyasal mı diye üzüldüm regl ağrısı gibi bir şeyler hissedince. Şimdi biraz rahatladım mesajınızı okuyunca

inşallah:) ben de acaba testlerim mi bozuk, kimyasal mı diye üzüldüm regl ağrısı gibi bir şeyler hissedince. Şimdi biraz rahatladım mesajınızı okuyunca
Yok yok ben bir iki doktorun yazısını da okudum ilerleyen aylarda da regli gününde regli ağrısı olabilirmiş normalmiş. O yüzden içimizi rahat tutuyoruz olumsuzlukları düşünmüyoruz sağlıklı bebişler gelecek diyoruz :)

ay cok tesekkur ederim paylastiginiz icin

Merhaba gittiniz mi doktora hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…