Valla yumurtlama tarihinden sonra olmuştur cunki adete 6 gun kala kanda çıkmadı demekki yeni bi gebelik yeni yerleşmiş olmalı birazdan beta yaptiricam inşallah çıkarVar gibi gorunuyor canim, yumurtlama gununu testle falan takip etmismiydin hangi gun oldugunu biliyormusun.
Bencede oyle canim nornal yumurtlama tarihinde olmus olsa daha koyu olmasi gerekir, silik olsada var gibi bence.sonucu alinca yaz bakalim insallah vardir :)Valla yumurtlama tarihinden sonra olmuştur cunki adete 6 gun kala kanda çıkmadı demekki yeni bi gebelik yeni yerleşmiş olmalı birazdan beta yaptiricam inşallah çıkar
Ay inşallah vardır verdim kani bakalim sonuç ne olacakBencede oyle canim nornal yumurtlama tarihinde olmus olsa daha koyu olmasi gerekir, silik olsada var gibi bence.sonucu alinca yaz bakalim insallah vardir :)
Hayirli olsun canim, allah saglikla kucagina almayi nasip etsinÇok şükür 91.3 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayy çok teşekkür ederim amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize allah razı olsunHayirli olsun canim, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Merhaba ,nasil durumlar iyidir insallahÇok şükür 91.3 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Doktorumla görüştüm ve 2 güne bir kan vericez inşallah artışlarımız güzel olur sonra kese kalp atışı falan inşallah bi sorun olmazMerhaba ,nasil durumlar iyidir insallah
Ayy cok heycanli insaallh hersey yolunda gider inşalalhDoktorumla görüştüm ve 2 güne bir kan vericez inşallah artışlarımız güzel olur sonra kese kalp atışı falan inşallah bi sorun olmaz
Inslalah bakalim bu günde kan vericez umarım gereken oranda yükselmiştir gerçekten çok heyecanlıAyy cok heycanli insaallh hersey yolunda gider inşalalh
Ilk miydi seninInslalah bakalim bu günde kan vericez umarım gereken oranda yükselmiştir gerçekten çok heyecanlı
Ilk bebeğimiz olacak inşallah ama ikinci hamileligimIlk miydi senin
Himm anlıyorum,insallh herrseyy yolunda gider.Ilk bebeğimiz olacak inşallah ama ikinci hamileligim
Inşallah inşallah 225 olmuş çok şükür artış iyi şimdilikHimm anlıyorum,insallh herrseyy yolunda gider.
Cok sevindim,Inşallah inşallah 225 olmuş çok şükür artış iyi şimdilik
Teşekkür ederim sizede hayirlisiyla nasip etsin rabbimCok sevindim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?