Ayy çok üzüldüm siz ne için oldunuz peki kürtajı,bende de yumurta tembelliği var O yüzden kullandım insallah olur yani sizde var mi biseyler gebelik falanAyni gun kurtaj olmuşuz arkadasim,klomeni ne gerekce ile verdi dok.
Beta için sabret daha varmis günün, rabbim hayırlısıyla versin tekrar
Canım ben böyle olup hamile kalanı duydum sabret adetin geciksinArkadaslar meraba 27 ağustosta bebeğim gelişmediği için mecburi kürtaj oldum 2 ay korunmasiz birliktelikten netice alamadigim icin bu ay klomen tedavisi gördüm ancak aşırı derecede sağ kasik ağrısı akinti ve migde bulantisi yaşadığım için adetine 6 gün kala beta verdim ve sonucum 0.100 yani negatif çıktı doktorum şimdi çıkmayacağını ve bol bol su içmem gerektiğini söyledi bu şekilde gebeliğini öğrenen var mi lütfen yardimci olur musunuz
Inşallah ya rabbim hepimize nasip etsin sağlıklaCanım ben böyle olup hamile kalanı duydum sabret adetin geciksin
Inşallah cunki bebeğini kaybedince insan daha da isteği artıyo bakalim 3unde adet günüm umarım olmamİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallahInşallah ya rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla
Benim bir cocgum var ardindan 3 gebeligim de sıkınti oldu,biri mol , son ikisi boş gebelikti sebebi yok hersey normal diolar,bizde dusunuyoruz artik, rabbim gönlumuzdekini hakkimiza hayir eylesin,aratmasin,beterini yasatmasin ,sana ve şifa bekleyen herkese sifa versinAyy çok üzüldüm siz ne için oldunuz peki kürtajı,bende de yumurta tembelliği var O yüzden kullandım insallah olur yani sizde var mi biseyler gebelik falan
Insallah senin için hayirli zaman bu seferdir ,guzel haberlerini alalim...Benim bir cocgum var ardindan 3 gebeligim de sıkınti oldu,biri mol , son ikisi boş gebelikti sebebi yok hersey normal diolar,bizde dusunuyoruz artik, rabbim gönlumuzdekini hakkimiza hayir eylesin,aratmasin,beterini yasatmasin ,sana ve şifa bekleyen herkese sifa versin
Amin inşallah cümlemize sanada geçmiş olsun hayirlisiyla sağlıkla olsun inşallah sizindeBenim bir cocgum var ardindan 3 gebeligim de sıkınti oldu,biri mol , son ikisi boş gebelikti sebebi yok hersey normal diolar,bizde dusunuyoruz artik, rabbim gönlumuzdekini hakkimiza hayir eylesin,aratmasin,beterini yasatmasin ,sana ve şifa bekleyen herkese sifa versin
Evet öyle tabi ama insan olarak sabrımız gelmiyoSabretmek cok zor ama rabbim en hayırlı zamani bekliyor, bizden dua ve sabir istiyor...
3 unde deydi galiba senin,insallah hayırlı haberlerini alirizEvet öyle tabi ama insan olarak sabrımız gelmiyo
Evet oyleSabretmek cok zor ama rabbim en hayırlı zamani bekliyor, bizden dua ve sabir istiyor...
Ay inşallah ya inşallah hamileyimdir ve benim gibi isteyen herkese rabbim nasip etsin3 unde deydi galiba senin,insallah hayırlı haberlerini aliriz
Kac gunun kaldi adetine.Daha sonra böyle oldu ama kimse yok galiba arkadaşlar lütfen cevap verin
2.Günüm canım bugün olmadım dahaKac gunun kaldi adetine.
Var gibi gorunuyor canim, yumurtlama gununu testle falan takip etmismiydin hangi gun oldugunu biliyormusun.2.Günüm canım bugün olmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?