Hayır şart değil herkes akıntı yaşamaz kendimden örnek vereyim yumurtlama zamanı bile akıntı yaşamam ben. Çok nadir olur olduğu zaman da şarıl şarıl olurum mesela bu ayda yumurtalama zamanımda akıntım olmadı, şuan çok az sarı akıntım var 29 a götte bat günüm 33e göre 4 günüm varMerhaba kızlar. Direk konuya giriyorum. 14-18 Aralık arası yumurtlama olmuş olması lazım. O zamandan beri kasıkta ani batmalar ve ağrılarım var. Kremsi sarı akıntım çok vardı. BAT 2 Ocak. Adete 6 gün kala akıntım tamamen kesilmiş durumda(ve ayrıca adete 6 gün kala test negatif). Benim normalde hep akıntım olur bu şekilde kuru olduğum zamanları hiç hatırlamıyorumadet olacakmışım gibi hafif ağrılarım var. Kasık ağrısı devam ediyor. Bu arada vajinada kaşıntı başladı gebelik belirtisi olarak akıntı şart mı acaba?
peki sizde mi hamilelik bekliyorsunuz şu an?Hayır şart değil herkes akıntı yaşamaz kendimden örnek vereyim yumurtlama zamanı bile akıntı yaşamam ben. Çok nadir olur olduğu zaman da şarıl şarıl olurum mesela bu ayda yumurtalama zamanımda akıntım olmadı, şuan çok az sarı akıntım var 29 a götte bat günüm 33e göre 4 günüm varşart değil yani
Evetpeki sizde mi hamilelik bekliyorsunuz şu an?
Beraber bekleyelim o halde. İnşallah bu ay nasip olur
Bekleyelim tabiBeraber bekleyelim o halde. İnşallah bu ay nasip olurkaçıncı denemeniz peki?
Allah bu ay nasip eder inşallahBekleyelim tabi1 buçuk senedir uğraşıyoruz kaç deneme oldu saymadım 1 boş gebeliğim oldu 3 ay önce. Sizin kaçıncı denemeniz
Allah bağışlasın canım rabbim bir tane nasip etmiş hemencicik çok şükürAllah bu ay nasip eder inşallahbenim bir çocuğum var. İlk denemede hamile kalmıştım. İkinciye de hemen hamile kalırım diye düşünüyordum bu 4.denememiz. Aradan 6 yıl geçti tabi… 6 sene korunduk. Bakalım son 5 gün… inşallah güzel haber alırız
Merhaba adetleriniz düzensiz miHayır şart değil herkes akıntı yaşamaz kendimden örnek vereyim yumurtlama zamanı bile akıntı yaşamam ben. Çok nadir olur olduğu zaman da şarıl şarıl olurum mesela bu ayda yumurtalama zamanımda akıntım olmadı, şuan çok az sarı akıntım var 29 a götte bat günüm 33e göre 4 günüm varşart değil yani
Kürtajdan sonra sadece 4 gün erken ya da zamanında oluyorum, mevsim değişikliklerinde değişme oluyor ama düzensiz değilMerhaba adetleriniz düzensiz mi
Benimde son adetlerim çok değişiyor yumurtalama takip edemiyorum o yüzdenKürtajdan sonra sadece 4 gün erken ya da zamanında oluyorum, mevsim değişikliklerinde değişme oluyor ama düzensiz değil
Ovülasyon testi öneririm çünkü bende takip edemiyorum akıntı vs yaşamadığım için ilk ovülasyon kullandığım zaman hamile kaldım ben bu ikinci denemem ovülasyonla bakalım inşallah tutarBenimde son adetlerim çok değişiyor yumurtalama takip edemiyorum o yüzden
Sağol canımAllah bağışlasın canım rabbim bir tane nasip etmiş hemencicik çok şükürdarısı ikinciye olucak inşallah bu ay inşallahhhh
Amiiiin inşallahSağol canıminşallah ikimizde bu mutlu haberi alırız birkaç gün sonra ve bütün isteyenler inşallah en kısa zamanda bu haberi alır.
Bende bidaki ay almayı düşünüyorum şuan adetime az kaldı diye düşünüyorumOvülasyon testi öneririm çünkü bende takip edemiyorum akıntı vs yaşamadığım için ilk ovülasyon kullandığım zaman hamile kaldım ben bu ikinci denemem ovülasyonla bakalım inşallah tutar
O zaman bu regliniz geçsin biter bitmez ovülasyon takibi yapınBende bidaki ay almayı düşünüyorum şuan adetime az kaldı diye düşünüyorum
Merhaba sonucunuz nasıl oldu?O zaman bu regliniz geçsin biter bitmez ovülasyon takibi yapın
Negatif maalesef tekrar ovülasyon ve ateş takibi yapıyorumMerhaba sonucunuz nasıl oldu?
İnşaAllah istediğiniz gibi olur herşeyNegatif maalesef tekrar ovülasyon ve ateş takibi yapıyorum
İnşAllah siz hamile misinizİnşaAllah istediğiniz gibi olur herşey