- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin tekrar deneyin cok heyecan ben gordum cizgiKızlar dayanamadım test yaptım resmî yüklüyorum ben silik bir çizgi gördüm sizde görebiliyormusunuz
Yok yanlış hatırlıyorsunuz sanırımEvet çizgiyi gördüm ama yanlış hatırlamıyorsam senin geçen ayda böyle silik çıkmıştı sonra negatif olunca çok üzülmüştün.
Bide Maşaallah testlere iyi para yatırıyorsun yapma kardeşim yazık günah zaten gebelik olunca 5 liralık testler bile çıkartıyor 6 kala başlıyorsun test yapmaya bu kadar strese sokma kendini
Yok yanlış hatırlıyorsunuz sanırım
Ay ya sanki silik bi cizgi var gibi insallah vardir benim 2 gun gecti korkuma yapamadim
Aynen vala testlere de az para vermiyoruz valaEvet çizgiyi gördüm ama yanlış hatırlamıyorsam senin geçen ayda böyle silik çıkmıştı sonra negatif olunca çok üzülmüştün.
Bide Maşaallah testlere iyi para yatırıyorsun yapma kardeşim yazık günah zaten gebelik olunca 5 liralık testler bile çıkartıyor 6 kala başlıyorsun test yapmaya bu kadar strese sokma kendini
Bende gördüm çizgiyi canım ama adetinin geçmesini bekle sonra üzülüyor insan
Bu konu senin değil mi canım?Gebeliğe Hazırlık - Erken gebelik testi???
Kızlar erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar diyor benimde bat 6 hemen mi yapsam 3 Gün kala falanmı yapsam farkedermi günler sizcewww.kadinlarkulubu.com
Orda da 6 kala yazmışsın
Bnm ama o test hediye gelmişti ovülasyonla para vermedim bugün kahverengi akıntım gelince erken gebelik testi aldım yapmıcaktım yokksa
Evet öyle maalesefAynen vala testlere de az para vermiyoruz vala