Vala ben hala olmadim kactane test yaptim cikmadi geçen hafta kan da yaptım cikmadi ama bugün 1 tane erken gebelik aldim son kez yapayım dedim karin ağrısı göğüslede şişkinlik karin batık da ağrı anlik kramp lar sık idrar çıkma ama bilemedimMerhabalar sonucunuz nedir merak ettim
Aynısı bende de oldu şuan benim de kafam karıştı normal kaset de cikmadi erken gebelikde ciktiEki Görüntüle 3539509 ayın 15inde sabah ilk idrarla yaptım 10 Saniye geçmeden çıktı 2. çizgi fakat daha sonra başka marka testlerle yaptım onlarda silik çıktı kafam çok karıştı
Çok enteresan bugün yenilicem testiAynısı bende de oldu şuan benim de kafam karıştı normal kaset de cikmadi erken gebelikde cikti
Yenileyin bana da haber verin inşallah hamileyiz dir yarın kan da verecek bakalimÇok enteresan bugün yenilicem testi
Normalde erken gebelik testleri ilişkiden 6 gün önceye kadar sonuç veriyo diye biliyorumBenimde adetime bes gun kaldi, 17 ocak pembemsi akinti yasadim, iki gun surdu. Ama
Testim bu sabah negatif, acaba erken mi bilemedim ya
Hemen çıktı mı peki ikinci çizgiYenileyin bana da haber verin inşallah hamileyiz dir yarın kan da verecek bakalim
Yerlesme olduktan snra 6/10 gun sonra hormone uretiyormus vucutNormalde erken gebelik testleri ilişkiden 6 gün önceye kadar sonuç veriyo diye biliyorum
Çok enteresan iki farklı marka ile yaptım birinde hiçbir şey yok biri silik çizgi kaset testte yaptım onda da silik çıktı anlamadım hiçbir şeyYenileyin bana da haber verin inşallah hamileyiz dir yarın kan da verecek bakalim
Yeni olabilir ben deki 2 ci çizgi hemen cikti daha da belirgin simdi ama bilemedim bende kasette yaptim çıkmadı ama erken gebelikde cikti yarın gidip saglik ocağında kan vercemÇok enteresan iki farklı marka ile yaptım birinde hiçbir şey yok biri silik çizgi kaset testte yaptım onda da silik çıktı anlamadım hiçbir şey
Yeni olabilir ben deki 2 ci çizgi hemen cikti daha da belirgin simdi ama bilemedim bende kasette yaptim çıkmadı ama erken gebelikde cikti yarın gidip saglik ocağında kan vercem
5 gün var cnm az daha bekle tekrar yap benim adetim geçti 16 gün şu bir haftadır sırt ağrısı sağ tarafımda krap var ara ara giren ağrı göğüsler de az ağrı ama cok belirginBenimde adetime bes gun kaldi, 17 ocak pembemsi akinti yasadim, iki gun surdu. Ama
Testim bu sabah negatif, acaba erken mi bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?