Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mcz09 yaa varya gözlerimden yaşlar süzldü sen yazarken nasll bi acıdr anlatlmaz bile uff içimi acıttın be kzum demmki nasibi buymş

Sağol canim benim sanada sabır versin... banada enfeksiyon dedi ama kesin bisi söylenmedi bende aynı şeyleri yaşadım suni sancı verildi bana da. Ne diyelim ki nazikleri yokmus bu dünya da...
Çok zor içimde alev var sanki. Ne zaman oldu sizin

Mcz09 yaa varya gözlerimden yaşlar süzldü sen yazarken nasll bi acıdr anlatlmaz bile uff içimi acıttın be kzum demmki nasibi buymş
Benimde içim acıyor alev almış yanıyor.
3 gece önce elim karnımda tekme bekliyordum Şimdi karnımda koca bir boşluk. Allah rızası için dua edinde acım hafiflesin dayanma gücüm artsın.

Benimde içim acıyor alev almış yanıyor.
3 gece önce elim karnımda tekme bekliyordum Şimdi karnımda koca bir boşluk. Allah rızası için dua edinde acım hafiflesin dayanma gücüm artsın.

Canım benim ya. Rabbim sabır versin dayanma gücü versin. Güzelim sana tavsiyem burdan uzaklaş bi müddet. Ben öyle atlattım. Seninki çok daha acı tabi aöa burda olursan iyileşemezsin bence. 1-2ay uzaklaş. Kendine uğraşacak şeyler bul kafanı boşaltacak şeyler. Toparlan çabucak inşaALLAH ALLAH yardımcın olsun canım.

Çok zor içimde alev var sanki. Ne zaman oldu sizin
Iki ay oldu canim gerçekten çok zor benim içimi ferahlatan tek şey bebeğimin bu dunyada nasibinın olmadigini bilmekti. Benim ve eşimin içide hala alev alev hala ağlıyorum unutamıyorum ama napalim o zamanda eşime şöyle diyorum ki allah bir çok insanı evlat acısıyla imtihan ediyor biz yine allahın sevgili kuluymuşuz ki allah bize evlat acısı ile imtihan etcekse bile en hafif evlat acısını yasattı.

Sana da cok gecmis olsun canim.. insallah tez elden gebe kalip kucaginiza alirsiniz saglicakla..

Mcz09 Iç açıcı biseyler varmıdır diye bir bakınayım dedim haberini okudum kahroldum.Rabbim yardımcın olsun inşallah .Cennette bir sefaatcin var artık.Allah dayanma gücü versin sana ve eşine
6.haftada yaptigim dusuk bile hala icimde benim.Aklima geldikçe üzülüyorum seni düşünemiyorum .Allah sabır versin kuzum

Allah razı olsun çok zor. Allah kimsenin başına vermesin içim yanıyor

Ne kadar üzülme desek boş benim bile düşük yaptığım aklıma geldikçe içim yanıyor çok geçmiş olsun canım rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah
Amin amin. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısı çok zor. Yüzünü görüpte dokunamamak bunca zaman geçirip eve onsuz gelmek dert diye kafaya taktıklarımız aslında boşmuş. ciğerimi söktüler sanki nefes almak bile boş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…