Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun ya ne oldu kaçırmışım ben. Neden kürtaj oldun?
Allah yardımcın olsun. İnşaallah sen ve isteyen herkese Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çok üzüldüm ya

Yakın zamanda ben de yaşadım bunları. O masada o kadar ağladım ki korkudan stresten. Senin durumunu okuyamadım burda yoktum. Neden kürtaj oldun canım?
Maalesef bebeğimiz kalp atışı durdu

Çok geçmiş olsun ya ne oldu kaçırmışım ben. Neden kürtaj oldun?
Allah yardımcın olsun. İnşaallah sen ve isteyen herkese Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çok üzüldüm ya
Bebeğimin kalbı durdu canım maalesef

Mcz09
Sen kac haftalik oldun canim nasil gidiyor cinsiyeti ogrendiniz mi?
13+4 olduk canım. Öğrendik ama değişirmi bilmem. Oğlunuz olacak dedi doktor. Bakalım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.
Önceleri sıkıntılıydı da şimdi iyiyiz çok şükür. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

maşallah canım kordonu pipi sanmadılarsa değişmez heralde
evet hatırlıyorum sıkıntılıydınız sizde.. işte tutunacağı varsa nasibindeyse geliyor her şekilde.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım..

Kordon değildir çünkü alttan da baktı karından da baktı. Aynı şeyi söyledi. Doktor da hep diyor yiyecek ekmeği varsa bir şekilde doğar. Çok şükür bu zamana geldik bundan sonrasıda sağlıklı bir şekilde devam eder inşaallah. Dualarım sizinle sizlerde bize edin lütfen.

sağol canım Allah razı olsun.. ben de hepiniz için ediyorum canım.

Kızlar merhaba. Şuna adete 4 günüm var ama Bende adete 6 gün varken yani yumurtlamanın 9. günü idrar testi yaptım çok çok silik çıktı normalde aynı marka yaptığım aylar hiç çıkmıyordu bende gittim kan verdim ama negatif çıktı. Erkendir diye beklemedeyim hala. 4 gün var şuan adetime canım. Bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu sabah bir defa. Şimdide birden tv izlerken midem bulandı ara arada adet olacakmış gibi sancı gelip gidiyor anlamadım sizce rahme daha yerleşmemiş ve bu yüzden negatif çıkmış olabilir mi ? Testim bu. Çok silik olduğu için fotoğrafta belli olmuyordu fazla fotoğrafın rengini koyulaştırdım biraz daha belli oldu bakın

Eklentiler

• AE2DD419-1C70-4A21-8F2C-A6677E612B55.jpeg
    156,7 KB · Görüntüleme: 44
Kürtaj nasıl geçti? Ben panik atak geçirdim kürtajdan sonra. Hayatımda ilk kez oldu. Çok zordu. Rabbim inşaALLAH bi daha yaşatmaz hiç birimize. Korunma süreciniz bitti mi
Daha salı gunu oldum .
Kürtaj sonrası uyanınca ufak bir kriz geçirdim . normalde yarım saatte çıkartılan kürtaj odasından 1,30 saatte çıkardılar makineden ayıramadılar.

1 adet dönemı bekle dedı sadece doktorum . Ama ben hemen korunmasız ilişkiye girermıyım bılmıyorum . Korkuyorum .
gözleırmı kapatınca kendımı kürtaj masasında görüyorum Ki 2 tane sakınleştiriciyle girdim oraya bile
Tekrar hamıle kalırsam o 6 hafta nasıl geçer bilmiyorum . İlk yaşadıklarım illakı hep aklıma gelıcek .

Çok zor rabbım kımseye yaşatmasın ..

Ben de 2saat hastanede kaldım panik atak geçirdim ellerim bacaklarım uyuştu falan.çok kötüydü...
Evet daha yeniymiş senin. Ondan psikolojini anlayabiliyorum. Benim kürtajdan 1buçuk ay geçti kürtaj sonrası kontrole gittim herşey yolunda çok şükür. Ondan sonra girdim buraya o zamana kadar ara vermiştim gerçekten de iyi geldi burda olsam delirirdim. Çok şükür atlattım sende bu aralar eğer çalışmıyorsan kendine yeni bi uğraşı bul(ben örgü yaptım) eğer çalışıyorsan yoğun çalış kafayı dağıt. İnan zaman geçtikçe kendine geliyorsun.
Bende bi kaç hafta önceye kadar tekrar hamile kalmaktan korkuyordum şimdi çok istiyorum :)
İnşaAllah sen de atlatırsın canım. Rabbim yardımcımız olsun.

Şuan çalışıyorum.
İşlerimizde yoğun allaha şükür işyerınde aklıma gelmıyor zaten ..
eve gelince sıkınıt oluyor genellıkle ..
Ya da işte aileler geçmiş olsun için arıyor .
Zaten ilk acemiliğimiz ailelere söyledık .
Bir daha Rabbım nasip ederse 5-6 aya kadar kimseye asla söylemem . anneme dahil .

Aminn aminnn

can09e Aminnnnnnnn

:))
rapor almadın mı kuzum?

Reactions: H E
Her kontrole gittiğinde kalbin sıkışıyor doktorun önce kalbi atıyor demesini bekliyorsun kalp atışı güzel dedikten sonra o panikle diğer dediği hicbirseyi duymuyorsun . Aylar böyle geçiyor ta ki hareketlerini hissedene kadar bu kez de her kontrol de bo sorun varmi diye panik yapıyorsun . Böyle gelip geçti cnm 9 ay şimdi de sezeryan icin gün aldık onun stresi sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…