Çok geçmiş olsun ya ne oldu kaçırmışım ben. Neden kürtaj oldun?Canım sadece 1 regl beklıcem . Doktorum öyle uygun gördü .
Daha kontrollerım bitmedi ..
Kürtajdan sonra odasında konustuk . Sadece 1 regl bekle dedi . Sonra başlayın dedi.
Aynen bende hamıle kalmayıp adet görmeyı yeğlerdim . Kürtaj benı çok sarstı . Gece her gözümü kapatışımda kendımı o masada hatırlıyorum .
O masaya bile 2 tane sakınleştırcı iğne yiyerek gittim
Maalesef bebeğimiz kalp atışı durduYakın zamanda ben de yaşadım bunları. O masada o kadar ağladım ki korkudan stresten. Senin durumunu okuyamadım burda yoktum. Neden kürtaj oldun canım?
Bebeğimin kalbı durdu canım maalesefÇok geçmiş olsun ya ne oldu kaçırmışım ben. Neden kürtaj oldun?
Allah yardımcın olsun. İnşaallah sen ve isteyen herkese Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çok üzüldüm ya
Ya çok üzüldüm geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.Bebeğimin kalbı durdu canım maalesef
13+4 olduk canım. Öğrendik ama değişirmi bilmem. Oğlunuz olacak dedi doktor. Bakalım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.
maşallah canım13+4 olduk canım. Öğrendik ama değişirmi bilmem. Oğlunuz olacak dedi doktor. Bakalım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.
Önceleri sıkıntılıydı da şimdi iyiyiz çok şükür. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kordon değildir çünkü alttan da baktı karından da baktı. Aynı şeyi söyledi. Doktor da hep diyor yiyecek ekmeği varsa bir şekilde doğar. Çok şükür bu zamana geldik bundan sonrasıda sağlıklı bir şekilde devam eder inşaallah. Dualarım sizinle sizlerde bize edin lütfen.maşallah canımkordonu pipi sanmadılarsa değişmez heralde
evet hatırlıyorum sıkıntılıydınız sizde.. işte tutunacağı varsa nasibindeyse geliyor her şekilde.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım..
Kordon değildir çünkü alttan da baktı karından da baktı. Aynı şeyi söyledi. Doktor da hep diyor yiyecek ekmeği varsa bir şekilde doğar. Çok şükür bu zamana geldik bundan sonrasıda sağlıklı bir şekilde devam eder inşaallah. Dualarım sizinle sizlerde bize edin lütfen.
Maalesef bebeğimiz kalp atışı durdu
Daha salı gunu oldum .Kürtaj nasıl geçti? Ben panik atak geçirdim kürtajdan sonra. Hayatımda ilk kez oldu. Çok zordu. Rabbim inşaALLAH bi daha yaşatmaz hiç birimize. Korunma süreciniz bitti mi
Daha salı gunu oldum .
Kürtaj sonrası uyanınca ufak bir kriz geçirdim . normalde yarım saatte çıkartılan kürtaj odasından 1,30 saatte çıkardılar makineden ayıramadılar.
1 adet dönemı bekle dedı sadece doktorum . Ama ben hemen korunmasız ilişkiye girermıyım bılmıyorum . Korkuyorum .
gözleırmı kapatınca kendımı kürtaj masasında görüyorumKi 2 tane sakınleştiriciyle girdim oraya bile
Tekrar hamıle kalırsam o 6 hafta nasıl geçer bilmiyorum . İlk yaşadıklarım illakı hep aklıma gelıcek .
Çok zor rabbım kımseye yaşatmasın ..
Şuan çalışıyorum.Ben de 2saat hastanede kaldım panik atak geçirdim ellerim bacaklarım uyuştu falan.çok kötüydü...
Evet daha yeniymiş senin. Ondan psikolojini anlayabiliyorum. Benim kürtajdan 1buçuk ay geçti kürtaj sonrası kontrole gittim herşey yolunda çok şükür. Ondan sonra girdim buraya o zamana kadar ara vermiştim gerçekten de iyi geldi burda olsam delirirdim. Çok şükür atlattım sende bu aralar eğer çalışmıyorsan kendine yeni bi uğraşı bul(ben örgü yaptım) eğer çalışıyorsan yoğun çalış kafayı dağıt. İnan zaman geçtikçe kendine geliyorsun.
Bende bi kaç hafta önceye kadar tekrar hamile kalmaktan korkuyordum şimdi çok istiyorum :)
İnşaAllah sen de atlatırsın canım. Rabbim yardımcımız olsun.
:))Şuan çalışıyorum.
İşlerimizde yoğun allaha şükür işyerınde aklıma gelmıyor zaten ..
eve gelince sıkınıt oluyor genellıkle ..
Ya da işte aileler geçmiş olsun için arıyor .
Zaten ilk acemiliğimiz ailelere söyledık .
Bir daha Rabbım nasip ederse 5-6 aya kadar kimseye asla söylemem . anneme dahil .
Aminn aminnn
can09e Aminnnnnnnn
Yok canım geldim işe evde olmak iyi gelmıyor .:))
rapor almadın mı kuzum?
Cnm gördüm de cvp yaZdim sandım o kadar çok yoğunum ki Doğuma 12 gün kaldı hatta 11 çocuklar Doğum stresi okul telaşı yoğun geçiyor .kerem34gul canım ne haber? Görmedin herhalde mesajımı? Nasılsınız bebiş nasıl ?
Yap artık varsa kesin çıkar insallah belirtiler gebelik belirtisidir .Merhaba Hanımlar 2 kasımda çatlatma iğnesi oldum adetime 5 gün var sık idrara çıkıyorum ve kasik agrım var bide kasigin arka tarafı belde ara ara batmalar oluyor test aldm yarın yapmalıyım sizce
Her kontrole gittiğinde kalbin sıkışıyor doktorun önce kalbi atıyor demesini bekliyorsun kalp atışı güzel dedikten sonra o panikle diğer dediği hicbirseyi duymuyorsun . Aylar böyle geçiyor ta ki hareketlerini hissedene kadar bu kez de her kontrol de bo sorun varmi diye panik yapıyorsun . Böyle gelip geçti cnm 9 ay şimdi de sezeryan icin gün aldık onun stresi sardıDaha salı gunu oldum .
Kürtaj sonrası uyanınca ufak bir kriz geçirdim . normalde yarım saatte çıkartılan kürtaj odasından 1,30 saatte çıkardılar makineden ayıramadılar.
1 adet dönemı bekle dedı sadece doktorum . Ama ben hemen korunmasız ilişkiye girermıyım bılmıyorum . Korkuyorum .
gözleırmı kapatınca kendımı kürtaj masasında görüyorumKi 2 tane sakınleştiriciyle girdim oraya bile
Tekrar hamıle kalırsam o 6 hafta nasıl geçer bilmiyorum . İlk yaşadıklarım illakı hep aklıma gelıcek .
Çok zor rabbım kımseye yaşatmasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?