Oldun mu yani?O kadar sancım olduki sandimki karnım kasıklarım parçalanacak .Bacaklarım titriyor acıdan o kadar kötüydüm .
Ağrı kesici için gittim aslında
Tam olamadım kuzum hala.2 damla geldi bekliyorum devam etsin.Bari rahatlarım .Oldun mu yani?
Sağol kuzumHadi ya cok gecmisss olsunnnnn
Cnm kan versene o kadar günün geçmişKızlar merhaba.bende bu ay adet olma zamanında sadece üç gün ağrısız bir seklde kahverengi leke geldi.20 gun gecti lekelenmemim üzerinden.test yaptim bir hafta önce negatif cikti.ama goguslerim çok büyüdü damar damar oldu 20 gundur beyaz yumurta aki seklinde akintim devam ediyor.sizce gebe olabilir miyim
Amin canım cümlemizin :)Canım yaa ne kadar tatlısınnnn :) Rabbim oğluşunu korusun sağlıklı sıhhatli ömür versin başarılarnı görmeyi nasip etsin inşallah. :)
26sinda dr randevum var onu bekliyorum acikcasi negatif sonuc almak istemiyorumCnm kan versene o kadar günün geçmiş
Hayırlı olsun canım inşallah bı sefer sağlıklı olur da kucağına alırsın. Belirtin var mıydı?Ben hamileyiiiim arkadaslarrr allah hepınıze nasip etsin insallah yarbbım cok buyukk 2 ay once kurtaj oldum bebegımın kalbı atmadı simdi tekrar hamileyim 6 haftalık dua edin aynı seyleri yasamıyayımm nolr
İlkinde hep ruya goruyordum hamile oldugumoldugumu falan gordum hatta bulantım falan hic yok baska da birsey yokk canıım bundada 6 gun varken adetime test yapmak geldi icimden cok fazla uyuyordum cunkı sonra bir yaptım test pozitifff cıktı ben şok cokHayırlı olsun canım inşallah bı sefer sağlıklı olur da kucağına alırsın. Belirtin var mıydı?
Benimde 4 gün kaldı hatta bugünü saymazsak 3 günüm var hiç belirtim olmadı sadece 1-2 gündür alt karın bölgemde ara ara ağrı oluyor ama adetim yaklaştığı için de olabilir benim bikaç gün önceden başlıyor çünkü ağrılarım. Yani hiç belirtim yok diyebilirim onun için soruyorum hamile olanlara belirti var mı diye umut olur bana da diye inşallah vardır bende deİlkinde hep ruya goruyordum hamile oldugumoldugumu falan gordum hatta bulantım falan hic yok baska da birsey yokk canıım bundada 6 gun varken adetime test yapmak geldi icimden cok fazla uyuyordum cunkı sonra bir yaptım test pozitifff cıktı ben şok cok
İnsallİn canim benim.allah bebeginizi size bagislasin.darisi bizlere artkBen hamileyiiiim arkadaslarrr allah hepınıze nasip etsin insallah yarbbım cok buyukk 2 ay once kurtaj oldum bebegımın kalbı atmadı simdi tekrar hamileyim 6 haftalık dua edin aynı seyleri yasamıyayımm nolr
İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız .İlkinde hep ruya goruyordum hamile oldugumoldugumu falan gordum hatta bulantım falan hic yok baska da birsey yokk canıım bundada 6 gun varken adetime test yapmak geldi icimden cok fazla uyuyordum cunkı sonra bir yaptım test pozitifff cıktı ben şok cok
Hayirli olsun tatlim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsiinnn.. cok sevindim..İlkinde hep ruya goruyordum hamile oldugumoldugumu falan gordum hatta bulantım falan hic yok baska da birsey yokk canıım bundada 6 gun varken adetime test yapmak geldi icimden cok fazla uyuyordum cunkı sonra bir yaptım test pozitifff cıktı ben şok cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?