- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Hadi hayirlisi canm insallah cikar hemen :)Kızlar o kadar gecikmeyi beklicem dedim ama valla dayanamadım bugün benim bat günü kayınvalidemin gözüne iğne vurulacak sabah hastaneye gittik bende gittim kan verdim dur bakalım ne çıkacak :)
Ayyy ne tatlı ve heyecanlı bekleyiş inşallah hamile kalmak isteyeniniz kalır değerleri düşük olduğunu düşünenlerin değerleri artar geçen sene bu zamanlar bende sizin gibiydim kanımda pıhtılaşma bozukluğu vardı çok şükür hergün iğne yapsamda hamileliğim güzel geçti hiç zorlanmadım hepinize dua edeceğim şimdi melek gibi bir oğlum var içerde uyuyor :) bu aşamaya gelmeniz için dualarım sizinle inşallah 9 ay sonra tek derdiniz onun kakası ve gazı olur hepinizi öpüyorum :)
Afiyet olsun 5 cok var daha :)Herkese günaydın
@can09e Kuzum perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs diyip yola devam
Bende sabah testimi yaptım köz gibi negatifi gördüm kahvemi içiyorum
Son 5
Kızlar o kadar gecikmeyi beklicem dedim ama valla dayanamadım bugün benim bat günü kayınvalidemin gözüne iğne vurulacak sabah hastaneye gittik bende gittim kan verdim dur bakalım ne çıkacak :)
Bu mesajı yazar yazmaz kırmızılar geldi kızlar böyle pembe bi kanama oldu bu ay olmadı inşallah önümüzdeki aylara
Bakalım kuzumYaaabakalım kan değerin kaç çıkacak canım
Insallhh oylrdr cnm yaaa test sonucunu bekleylmValla şimdi de kesildi kuzum anlamadım ki öff nolur yerleşme kanaması olsun yaa
İnşaAllah canım ne diyelim olmazsa da nasipInsallhh oylrdr cnm yaaa test sonucunu bekleylm
İnşaAllah canım ne diyelim olmazsa da nasip
Hemen telaş yapma kuzum.Insallah yerleşmedirİnşaAllah canım ne diyelim olmazsa da nasip
Kuzum iyice arttı kanama kırmızıya da döndü bu adet kanaması ne diyelim nasip zaten ilk denemeydi insanlar yıllarca uğraşıyolar insaallah bi sonraki aya :)Kız ne zaman çıkacak sonuç? Vallahi çatlıyorum :)
Yok canımcım bence bu adet kanaması umutlar ekime :)Hemen telaş yapma kuzum.Insallah yerleşmedir
Sağlık olsun kuzum.Demek henüz zamanı değilmişYok canımcım bence bu adet kanaması umutlar ekime :)
benimde bata son iki ama belirti falan yok. test yapmayı da canım hiç istemiyo. İsteksizim halim yok anlamadım .Hadi yaaabakalim benimki nolucakk
Iki gun gecsin canm benm belirtim olduggu halde yaptim dusuk cikti insan umitlenio sana tavsiyem gecmesini bekleeebenimde bata son iki ama belirti falan yok. test yapmayı da canım hiç istemiyo. İsteksizim halim yok anlamadım .
kesinlikle haklısın canım beklicem. olmadığını biliyorum ama negatif çıkınca yine de üzülüyo insan.Iki gun gecsin canm benm belirtim olduggu halde yaptim dusuk cikti insan umitlenio sana tavsiyem gecmesini bekleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?