- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
Elhamdulillah iyiyizzzz:))
- @Mervetolgali
@sky19
@Lati lokum
M mavimilena_
@kerem34gul
Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
@Mrs black
@Aleynanur41
@Repse
@cadikiz0201
Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Topiğimizinnn tatlııış hamişleriii ne durumdasınız bakalım? Büyüyor mu göbüşler?ne durumda bebişler?
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin.darısı başta sana olmak üzere.buÇok şükür canım iyi olun da değer çektiklerimize Valla. Sonuçta bebiş geliyor herşeye değeraşermelerin çok mu oldu? Neye aşerdin?
İnşaAllah bu ay bol bol hamişlerimiz olacak
Rabbim başta sende olmak üzere burdaki herkes hamile kalır inşallah.aşermelerim çok oldu ilk iki üç ay sadece acı biberli tavuk döner çok yedim.acı biberin en acısını yedim diyebilirim.ki zaten anladım cinsiyeti belli değilken oğlum olacak diye çünkü ilk gebeliğimdede öyle oldu oğlandı.sonra çikolata ve pastadan çok tiksindim.mutfaktan ve evden midem bulandı.bir iki ay annem ve kayınvalidemlere gittim geldim.eve girince midem acayip bulanıyordu.böyle ilginç şeylerde yaşadım.acı biber ve tavuk dönerden başka hiç birşeye aşermedim şükürler olsun.mide bulantılarım hala devam ediyor.5 kilo aldım bunun yanında.ama yinede güzel şeyler .herkese yaşatmayı nasip etsin allahÇok şükür canım iyi olun da değer çektiklerimize Valla. Sonuçta bebiş geliyor herşeye değeraşermelerin çok mu oldu? Neye aşerdin?
İnşaAllah bu ay bol bol hamişlerimiz olacak
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin.darısı başta sana olmak üzere.bu
Rabbim başta sende olmak üzere burdaki herkes hamile kalır inşallah.aşermelerim çok oldu ilk iki üç ay sadece acı biberli tavuk döner çok yedim.acı biberin en acısını yedim diyebilirim.ki zaten anladım cinsiyeti belli değilken oğlum olacak diye çünkü ilk gebeliğimdede öyle oldu oğlandı.sonra çikolata ve pastadan çok tiksindim.mutfaktan ve evden midem bulandı.bir iki ay annem ve kayınvalidemlere gittim geldim.eve girince midem acayip bulanıyordu.böyle ilginç şeylerde yaşadım.acı biber ve tavuk dönerden başka hiç birşeye aşermedim şükürler olsun.mide bulantılarım hala devam ediyor.5 kilo aldım bunun yanında.ama yinede güzel şeyler .herkese yaşatmayı nasip etsin allah
Şuanlık hala bir net bir karar vermedik isim konusunda ama eşim Muhammed mert düşünüyo bakalım hala isim konusunda kararlıysa eşim onu koyucaz galiba :)Ayyy senin az kalmııışşş çok heyecanlandım senin yerine :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım :) isim düşündünüz mü oğluşa?
Henüz haber yok ama olacak inşallah yakında
Şuanlık hala bir net bir karar vermedik isim konusunda ama eşim Muhammed mert düşünüyo bakalım hala isim konusunda kararlıysa eşim onu koyucaz galiba :)
İnşallah bu ay güzel haberler verirsin canım benim
Ay hadi bakalım inşallah Rabbimin izniyle takipteyim.Takipte kal canım güzel haberlerin eli kulağında inşaALLAH
Muhammed Mert çok güzel bi isim çok beğendim canım.
İsim görmedin mi rüyanda? Çoğu hamiş görüyor da
uyanınca geçmiş çok şükür. Benim adetten bir hafta önce başlar baş ağrım ama kırmızıları görmeden pes etmek yokCanım tansiyonun mu düştü acaba? Nasılsın şu an
Cnm uyudum
uyanınca geçmiş çok şükür. Benim adetten bir hafta önce başlar baş ağrım ama kırmızıları görmeden pes etmek yok
Ay hadi bakalım inşallah Rabbimin izniyle takipteyim.
İsmi beğenmene sevindim canım. :)
Benim arkadaşlarım da görmüş isim rüyasında ama ne ben ne de eşim öyle bir rüya göremedik bakalım 1 buçuk aya inşallah görürüz birimiz ne diyim.
Sağol canım benim hayırlı evlat olurlar inşaallahEvet rüyada görünce güzel oluyor aklında soru işareti kalmıyor :) ama gerçekten seçtiğiniz ismi de çok beğendim canım.
Sağol canım benim hayırlı evlat olurlar inşaallah
Rabbim senin ve burda isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Senin bat ne zaman cnmcımÇok amin
Senin bat ne zaman cnmcım
Ins cnm hamile kaldgnda yne stres oluyor kan yukselcekmi kese ckcak mi falan ama guzel telaslar:))O kadar erkekten sonra kız haberi de geldi :) Rabbim kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) inşaALLAH burdan paylaşıcam
Gebe kalmadan önceki ay adet günü çok azdi diyen çok duydum inş bebiş vardırAy sonu canım adetlerim düzensiz bu aralar. Çokda bilmiyorum. Geçen ay 1hafta gecikmeyle 2gün adet gördüm. Bu ay bakalım 29-30u gibi.
Ins cnm hamile kaldgnda yne stres oluyor kan yukselcekmi kese ckcak mi falan ama guzel telaslar:))
İnşaAllah canım bende duydum bebiş kendine yer hazırlıyor diyolar :)Gebe kalmadan önceki ay adet günü çok azdi diyen çok duydum inş bebiş vardır
Bu sabah yine yaptim negatif cikti yapmycam artk hep uzuluyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?