- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
Bilmiyorum ki gecikmesini mi beklesem yapsam mı aslında yarın sabah yapmak gibi bi niyetim vardı ama eşimle bi yere gidicez akşamdan gece ordayız öteki sabah da zaten bata 1 gün kalmış olacak beklesem mi yapsam mı bilemedimTest yapsan çıkar aslnda
Bn öğrendiğim zamn akşam yapmştm hemde çok sıvı almştm :) Ama sen bilrsn cnmBilmiyorum ki gecikmesini mi beklesem yapsam mı aslında yarın sabah yapmak gibi bi niyetim vardı ama eşimle bi yere gidicez akşamdan gece ordayız öteki sabah da zaten bata 1 gün kalmış olacak beklesem mi yapsam mı bilemedim
Bilmiyorum ki gecikmesini mi beklesem yapsam mı aslında yarın sabah yapmak gibi bi niyetim vardı ama eşimle bi yere gidicez akşamdan gece ordayız öteki sabah da zaten bata 1 gün kalmış olacak beklesem mi yapsam mı bilemedim
MaşaALLAH kimi soruyorsun erkek diyor son zamanlarda tüm hamişlerden erkek duyuyorum :) canım benim sağlıkla al kucağına oğluşunu. Bazılarında karın çok da çıkmayabiliyor. Bizim gelin daha yeni doğum yaptı karnı küçücüktü. Bebiş tam öne değil annenin iç tarafına yerleşmiş. Doğumda herkes şaşırmıştı bu karınla mı doğum yapacaksın diye :) şimdi maşaALLAH kızı çok sağlıklı normal doğum yaptı. İnşaALLAH darısı başına :)
Allah nazarlardan korusun yeğenini :) sanırım benim de öyle hiç belli olmuyor :) güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. Sen ne yaptın?. Evet sanırım bu sene hep erkek senesi:
Sabah idarıyla daha net oluyomuş demiş herkes ama bilemedim ki canım:)Bn öğrendiğim zamn akşam yapmştm hemde çok sıvı almştm :) Ama sen bilrsn cnm
Haklısın kuzum o kadar bekledim az daha bekleyeyim en iyisi :)Canım gideceksin kafan dağılacak düşünmeyeceksin yapma bence. Git gel ertesi sabah yani adet gününde yaparsın. Ama yine de gittiğin yerde çok dikkatli ol ani haraketler yapma hoplayıp zıplama belki vardır bebişo pıt pıt başıma gelmedi canım o konuda bişey diyemiycem :)
Aynen cnm öledir zaten ama değişiyor döllenmeye göre sen bekle gününü istersenSabah idarıyla daha net oluyomuş demiş herkes ama bilemedim ki canım:)
Maşallah canım cinsiyeti ne bebişimizin? :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende aynı işte deniyoruz. Bu aydan umutluyum canım sanki güzel şeyler olacak inşallah
valla sadece annemden aliyorum dogum egitimi :) ozel olarak bi egitim almadim acikcasi .Maşallah canım senin de çok az kalmışşş yaa sizleri düşününce çok heyecanlanıyorum :) doğum eğitimi falan aldın mı canım? Sancın falan oluyor mu?
Canım benim kasıklarım bu ay hakkaten çok farklılık gösterdi bu ay.Pıt pıtta oldu uyuşma da.Benim son 9 gün .Bilmiyorum ki gecikmesini mi beklesem yapsam mı aslında yarın sabah yapmak gibi bi niyetim vardı ama eşimle bi yere gidicez akşamdan gece ordayız öteki sabah da zaten bata 1 gün kalmış olacak beklesem mi yapsam mı bilemedim
Kuzum sabahtan beri de bi iğne batması gibi bişey oluyo :)Canım benim kasıklarım bu ay hakkaten çok farklılık gösterdi bu ay.Pıt pıtta oldu uyuşma da.Benim son 9 gün .
Bekleyeyim ama dayanabilirsem canım :)Aynen cnm öledir zaten ama değişiyor döllenmeye göre sen bekle gününü istersen
Kiz canm süslu kizim olcak simdidenMaşallah büyümüşsünüz az kalmış :) cinsiyeti ne bebişin? :) benim de aynı. Bu aydan umutluyum. İnşaALLAH bu ay hamişlerimiz çok olacak
Slm kızlar fena baş ağrım var çatlıyor resmen
Kiz canm süslu kizim olcak simdidenins olur rabbim sanada yasatr bu guzel duyguyu ins ogrenirsin çıkar testte ins:)
Canımsın ya hemde nasıl büyüdü göbişler.rabbim herkesin göbişini bebişle birlikte büyütsün inşallah.bir oğlum olacak inşallah rabbim isteyene nasip etsin zaman git gide azalıyor yaklaşık 3 ay sonra anne olacağım.biraz zorlu geçti açıkçası annemden emdiğim süt burnumdan geldi.aşermeler duygusallıklar bulantılar kramplar diş ağrısı derken 6 ayı geride bıraktık şükür.rabbim herkese kolay hamilelik versin.inşallah bu topik herkese şans getirir
- @Mervetolgali
S sky19
@Lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
Mrs black
@Aleynanur41
Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Topiğimizinnn tatlııış hamişleriii ne durumdasınız bakalım? Büyüyor mu göbüşler?ne durumda bebişler?
Canımsın ya hemde nasıl büyüdü göbişler.rabbim herkesin göbişini bebişle birlikte büyütsün inşallah.bir oğlum olacak inşallah rabbim isteyene nasip etsin zaman git gide azalıyor yaklaşık 3 ay sonra anne olacağım.biraz zorlu geçti açıkçası annemden emdiğim süt burnumdan geldi.aşermeler duygusallıklar bulantılar kramplar diş ağrısı derken 6 ayı geride bıraktık şükür.rabbim herkese kolay hamilelik versin.inşallah bu topik herkese şans getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?