Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn öğrendiğim zamn akşam yapmştm hemde çok sıvı almştm :) Ama sen bilrsn cnm

Canım gideceksin kafan dağılacak düşünmeyeceksin yapma bence. Git gel ertesi sabah yani adet gününde yaparsın. Ama yine de gittiğin yerde çok dikkatli ol ani haraketler yapma hoplayıp zıplama belki vardır bebiş o pıt pıt başıma gelmedi canım o konuda bişey diyemiycem :)

Allah nazarlardan korusun yeğenini :) sanırım benim de öyle hiç belli olmuyor :) güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. Sen ne yaptın?. Evet sanırım bu sene hep erkek senesi:

Allah nazarlardan korusun yeğenini :) sanırım benim de öyle hiç belli olmuyor :) güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. Sen ne yaptın?. Evet sanırım bu sene hep erkek senesi:

Bende canım folik asit aldım son iki aydır düzenli ilişki oluyor bence inşaALLAH olacak bu ay
Canım bulantıların var mı

Haklısın kuzum o kadar bekledim az daha bekleyeyim en iyisi :)

Maşallah canım cinsiyeti ne bebişimizin? :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende aynı işte deniyoruz. Bu aydan umutluyum canım sanki güzel şeyler olacak inşallah

Kız bebiş geliyor canim :) amin insallah sağol iyi dileklerin icin. Insallah seninde bu ay tutmuştur güzel haberlerini bekliyorum kac gün var bata ?

Maşallah canım senin de çok az kalmışşş yaa sizleri düşününce çok heyecanlanıyorum :) doğum eğitimi falan aldın mı canım? Sancın falan oluyor mu?
valla sadece annemden aliyorum dogum egitimi :) ozel olarak bi egitim almadim acikcasi .

Canım benim kasıklarım bu ay hakkaten çok farklılık gösterdi bu ay.Pıt pıtta oldu uyuşma da.Benim son 9 gün .

Maşallah büyümüşsünüz az kalmış :) cinsiyeti ne bebişin? :) benim de aynı. Bu aydan umutluyum. İnşaALLAH bu ay hamişlerimiz çok olacak
Kiz canm süslu kizim olcak simdiden ins olur rabbim sanada yasatr bu guzel duyguyu ins ogrenirsin çıkar testte ins:)

Kiz canm süslu kizim olcak simdiden ins olur rabbim sanada yasatr bu guzel duyguyu ins ogrenirsin çıkar testte ins:)

O kadar erkekten sonra kız haberi de geldi :) Rabbim kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) inşaALLAH burdan paylaşıcam

Canımsın ya hemde nasıl büyüdü göbişler.rabbim herkesin göbişini bebişle birlikte büyütsün inşallah.bir oğlum olacak inşallah rabbim isteyene nasip etsin zaman git gide azalıyor yaklaşık 3 ay sonra anne olacağım.biraz zorlu geçti açıkçası annemden emdiğim süt burnumdan geldi.aşermeler duygusallıklar bulantılar kramplar diş ağrısı derken 6 ayı geride bıraktık şükür.rabbim herkese kolay hamilelik versin.inşallah bu topik herkese şans getirir

Çok şükür canım iyi olun da değer çektiklerimize Valla. Sonuçta bebiş geliyor herşeye değer aşermelerin çok mu oldu? Neye aşerdin?
İnşaAllah bu ay bol bol hamişlerimiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…