yaa.. hadi inşallahh bitti de çalışmalara mı başlıyorsunn tebriklerr inşallah bu ay alırsın güzel haberii:)Ben bugün artık çalışmalara başlayayım diyorum
Çok erken ama ne olur ne olmazOvu testim kargoda bugün gelir herhalde.Onada 5 gün sonra başlamalıymışım .
Ay yeni ay yeni heyecan full enerji hissediyorum kendimi
ne istiyorsun peki? erkek kız?Ben bugün artık çalışmalara başlayayım diyorum
Çok erken ama ne olur ne olmazOvu testim kargoda bugün gelir herhalde.Onada 5 gün sonra başlamalıymışım .
Ay insallahyaa.. hadi inşallahh bitti de çalışmalara mı başlıyorsunn tebriklerr inşallah bu ay alırsın güzel haberii:)
Ya ben kızımda bi günah olur diye adak adamadım kız olsun diye.Simdi farketmiyor 1. Gönlümüze göre olduğu için.Ama kızım kız olsun diye kafayı yiyor .Eşimde arada erkek olsa farklı olur kız olsa deli olurum hiç yaşlanmam diyorne istiyorsun peki? erkek kız?
valla benim için fark etmiyor Rabbim inşallah sağlıklı nasip etsin de.
hadi inşallah.. canım.. benimde üstümde korku varr.. pek yanaşmıyorum da...Ay insallahValla bu ay bende kendimden çok umutluyum.Gerci her ay basında böyle oluyorum ama olsun
Cnm sen kaç aydır deniyorsun yaşını da merak ettimKızzlar nasılsınız naptınız ne var ne yok?
Ay boşver korkuyu kuzum ya.Bende düşükten sonra kimyasalda ay nasıl bi korku duyuyordum.Ya buda düşerse ya bunuda kucağıma alamazsam falan.Zaten kimyasalmış.Keske 3 5 gün hamileyim.diye keyfini süreydim. Inşallah sağlıkla hamile kalıp bu defa mutlu sona ulaşacağızhadi inşallah.. canım.. benimde üstümde korku varr.. pek yanaşmıyorum da...
canım benim bir kızım var 9 yaşında, 39 yaşa geldikk:/ en son mayısta kürtaj oldum 8+5 günlüktü. 3 aylık korunma sürecim bitti bu ay deneyeceğiz bakalım.Cnm sen kaç aydır deniyorsun yaşını da merak ettim
inşallah bakalım canımm Rabbim hayırlısı ise versin.. enerjinden az da bana verseneAy boşver korkuyu kuzum ya.Bende düşükten sonra kimyasalda ay nasıl bi korku duyuyordum.Ya buda düşerse ya bunuda kucağıma alamazsam falan.Zaten kimyasalmış.Keske 3 5 gün hamileyim.diye keyfini süreydim. Inşallah sağlıkla hamile kalıp bu defa mutlu sona ulaşacağız
olursa benim 5. gebeliğim olacak... ondan da biraz endişem daha fazla..Ay boşver korkuyu kuzum ya.Bende düşükten sonra kimyasalda ay nasıl bi korku duyuyordum.Ya buda düşerse ya bunuda kucağıma alamazsam falan.Zaten kimyasalmış.Keske 3 5 gün hamileyim.diye keyfini süreydim. Inşallah sağlıkla hamile kalıp bu defa mutlu sona ulaşacağız
Şuan sana tüm pozitif duygularımı yolluyorum .Bizimde olacak bebemiz .Zamanı var demekki napalim. Eşim e dedim eğer bir kız daha olursa göbek adını bu defa Nazlı koyalım .Ilkinde de çok zor olunca eşim demişti Naz olsun.O zaman çok modaydı yok demistiminşallah bakalım canımm Rabbim hayırlısı ise versin.. enerjinden az da bana versene
Maşallah bu arada
sağol tatlı aldım kabul ettim..Şuan sana tüm pozitif duygularımı yolluyorum .Bizimde olacak bebemiz .Zamanı var demekki napalim. Eşim e dedim eğer bir kız daha olursa göbek adını bu defa Nazlı koyalım .Ilkinde de çok zor olunca eşim demişti Naz olsun.O zaman çok modaydı yok demistim
Ya dün akşam kuzenim ve 8 aylık kızı bizdeydi.Allahim ne naz ne cilve. Sevmemek mıncırmamak elde dgilsağol tatlı aldım kabul ettim..
zaman nasip kısmet hepsi bir arada ... bizimkiler de kız istiyorlar :)
yani kız olsunn çamırdan olsun diye boşa dememişler kuzummYa dün akşam kuzenim ve 8 aylık kızı bizdeydi.Allahim ne naz ne cilve. Sevmemek mıncırmamak elde dgilKız da hakkaten başka oluyor
Ben bugün artık çalışmalara başlayayım diyorum
Aman sabahlar olmasııınnSenin enerjine bayılıyorum yaa :) evet adet bittiği gün yap canım sonra da yardır devam et
Aman sabahlar olmasııınn
Hayırlı olsun canım. Adetine kaç gün kala yaptım testi
Cnm benim bir kürtaj oldu 6.5 haftada kalbi durdu .pıhtılaşma var kanımda.henüz bebek yok 6 senelik evliyim bu sene adam akıllı çocuk istiyoruz allah nasip eder inş hepimizecanım benim bir kızım var 9 yaşında, 39 yaşa geldikk:/ en son mayısta kürtaj oldum 8+5 günlüktü. 3 aylık korunma sürecim bitti bu ay deneyeceğiz bakalım.
Sende durumlar nedir? kaç yaşındasın çocuk var mı? kaç yıllık evlisin?
yaşını dememişsin... yani bir gebeliğin mi var ?Cnm benim bir kürtaj oldu 6.5 haftada kalbi durdu .pıhtılaşma var kanımda.henüz bebek yok 6 senelik evliyim bu sene adam akıllı çocuk istiyoruz allah nasip eder inş hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?