Valla biraz ağrılı bol gergin geçiyorGunaydin canim cok yogun oldu adet bugun 4.gun hala yogun kimyasal dedikleri mi acaba?
Bayram da iyi gidiyor. Nasil olsun:) Sen nasilsin nasil gidiyor bayram?
Bi kan testimi yaptıran acaba.Icin rahat ederdiKızlar bende son 7 gün ama sanki erkenden adet olcam gibi karnım kasıgım epey bi agrıyo normal mi bilmiyorum bu durum.sabah çişim cok koyuydu. Üşütüyormuyum yoksa hamilelik belirtisimi bilemedim.benim ikinci cocugum olcak olursa. Ondada silik cıkmıstı ilk test.böyle arada kalmak cok kötüymüş.sizlerden güzel haberler almak bile beni mutlu ediyor.
Rahatlamak her kadının isteği ama bu dönemlerde hele çok istiyorken pek mümkün olamıyor işte maalesefSlm kızlar şimdi aklıma geldi sizlerle de paylaşayım:
Arkadaşımın Ablası 83 doğumlu. Üç düşüğü oldu. Denediler uzun süre aşılama vs ne gerekiyorsa yapıldı. Ama olmadı. Sonra tüp bebeğe karar verdiler. Adet olmayı bekliyordu. Adet olunca doktora gideceklerdi.
Herhalde artık tüp bebek yapacaz diye düşündüğünden kafası rahatladı stresi kalmadı ve doğal yolla gebe kaldı.
Bizler de inş gönül ferahlığı ile stres olmadan hemencecik gebe kalırız gerçekten kafada bitiyor her şey.
Gelmeyecem buralara diyorum gene bat sayıyorum gene forumlardayım belirti aramacalar falan . İyice ileri tarihe atıyoruz gebeliği.
İnş allahım isteyen herkesin tez vakitte karnını doldursun
Kocam cok kızıyo acele ediyosun diyobekle diyor beklicem 7 gün böyle heycanlancamBi kan testimi yaptıran acaba.Icin rahat ederdi
Ağrın falan var mı canımAz daha gelmiş canım anlamadım ben adet olacağım galiba
Başka gelmedi canım bir daha da ağrılarım bir haftadan beri var nerdeyse .Ağrın falan var mı canım
Canım bununla ilgili çok mesaj okudum saracoglunun çok videosunu izledim. İbrahim Saracoglu ince kabuğu soyulacak diyor tum videolarda. Bir buçuk bardak hazır icme suyunu kaynattım. Orta boy kahverengi kabuklu beyaz yemeklik soğanın kabugunu incecik aldım. Dörde bölüp kaynayan suya attim. Soğanlar fokur fokur kaynamaya başlayınca bes dakika zaman tuttum beş dakika sonra kapatip süzdüm. Beş dakika bekleyip sicakken yudum yudum içtim. İliktan sıcak olsun diyor Saraçoğlu soğuduktan sonra hiçbir işe yaramazmış. 15 gün uygulayip bıraktım. Regl olursam bir dahaki ay regle yakın on gun daha yapacağım
Rica ederim canım yardımcı olabilmişimdir umarımBen kabukları soyup öyle dörde bölüp yapıyordum Can'ım bilgilerin için teşekkür ederim
Bata 3 gün kaldı karın altımda hafif ağrılar var ama son 1 haftadır sırtımda ve belimde uyanınca ağrı oluyo göğüslerimde de şişkinlik ve ağrı var test yapmakta istemiyorum 3 gün daha beklicem ama heyecan yaptım biraz yaa
İnşallah canım yaaa Rabbim hepimizi güldürsün bu konudaBenim de son 3 günama sendeki belirtilerin hiçbiri yok bende. Adet olacak gibi belirtiler de yok. Yine de hamileymişim gibi hissetmiyorum. Olursa sevinirim sürpriz olur. Senin belirtilerin hamilelik belirtilerine de benziyor. İlk gebeligimde ben de bunları yaşamıştım. Günü geçince hemen bir test yap istersen. Beklediğin haberi alırsın inşallah
İnşallah canım yaaa Rabbim hepimizi güldürsün bu konuda
Yaa canım bi doktora git istersen ben anlam veremedimBaşka gelmedi canım bir daha da ağrılarım bir haftadan beri var nerdeyse .
Canım adetim 10 gün kadar gecikti kasık ağrım ve ara atan bel ağrım var biraz mide bulantım ve lekelenme ve az kan geldi devamı yok geçen hafta da yumurtlamam oldu inşaAllah kötü bir şey değildir . Bayram’dan sonra gideceğim inşallahYaa canım bi doktora git istersen ben anlam veremedim
İnşallah bakalım canım doktor ne diycekCanım adetim 10 gün kadar gecikti kasık ağrım ve ara atan bel ağrım var biraz mide bulantım ve lekelenme ve az kan geldi devamı yok geçen hafta da yumurtlamam oldu inşaAllah kötü bir şey değildir . Bayram’dan sonra gideceğim inşallah
İnşallah güzel şeyler söyler :)İnşallah bakalım canım doktor ne diycek
Canım ben her ay en az 7 kala başlıyorum test yapmaya.Bekle diyecek durumda değilim ama sanki 8 biraz fazla gibi.2 gün daha bekleyip dayanmıyorsan teste başla derim ben.Allah kalbine göre versin inşallahBata 8 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki açaba erken mi bilemedim belirti olarak sadece göğüslerimin yanları acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?