Insallah kuzum guzel haberini duymayi cok istiyorum..Kız benim de geçen ay öyle oldu acaba bende mi bu ay hamişim?
Insallah kuzum guzel haberini duymayi cok istiyorum..
evet değerimi bi de sağlık ocağında yaptırmıştım ben bekleyelim gene de dedi öyle önce 2 ve 1 di hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinÇarşamba günü yaptırdığında değerin kaçtı? Normalde sıfır falan olunca söylemezler tekrarlayalım diye 3 ya da 4 falan galiba. O zaman hamilelik şansı var
Söylemedi
evet değerimi bi de sağlık ocağında yaptırmıştım ben bekleyelim gene de dedi öyle önce 2 ve 1 di hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Canım dediğin gibi oldu bugün az kan geldi .Kahverengi leke mi canım yoksa kırmızılari mi gördün benim geçen ay öyle olmuştu ilk kahverengi leke geldi sonra 2. Gün kan geldi 3 gün de kahverengi leke geldi acaba seninde mi öyle olacak ki canım
Dualarımızın kabul olacagi bir bayram gecirmemizi diliyorum iyi bayramlarGünaydın canlarım. Hamişlerim ve benim gibi hasretle hamişlik bekleyen arkadaşlarımmm. Hepinizin bayramını kutlarım canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşaALLAH. Tez zamanda kavuşalım miniklerimizehamişlerimiz de sağlıkla kucaklarına alsınlar inşaALLAH dünya tatlışlarını bu bayram inşaALLAH herkese bayram olsun
Canım demek kısmet değilmiş bu ay.Ama acak ben kalpten inanıyorumKızlar bayramınız kutlu olsun :) ben hasta oldum bu arada
Inşallah devam etmez kuzumCanım dediğin gibi oldu bugün az kan geldi .
Gelmedi ama bakalım bekliyorum ama açık kırmızı daha çok senin öyle mi olmuştu sanırım hamile değildin ben de hamişsin sandım öyle oluyor anladımInşallah devam etmez kuzum
Kuzum ben hiç o ara kanamaları bilmiyorum. Ben normal regl olurum.Biri kimyasal 3 defa hamilelik geçirdim ama hiç yerleşme kanaması yaşamadım .Kızıma hamileliğim çok zor çok sıkıntılıydı 9 ay boyunca.Ama o zaman hamileydim zaten.Keske yardımcı olabilsem içine su serpebilsem çok isterim inan ama tek elimden gelen Allah kalbine göre verin diye dua etmek.Ama sen kendini yorma asla ve çok kalbini dinleme. Olmayacaksa Rabbim rızkını nasip etmemişse gidecek elden birşey gelmez. Ama varsa stres kötü etkiler.Pozitif düşün güzel olsunGelmedi ama bakalım bekliyorum ama açık kırmızı daha çok senin öyle mi olmuştu sanırım hamile değildin ben de hamişsin sandım öyle oluyor anladım
Kızlar bayramınız kutlu olsun :) ben hasta oldum bu arada
Stres var kuzum . İnşallah güzel olurKuzum ben hiç o ara kanamaları bilmiyorum. Ben normal regl olurum.Biri kimyasal 3 defa hamilelik geçirdim ama hiç yerleşme kanaması yaşamadım .Kızıma hamileliğim çok zor çok sıkıntılıydı 9 ay boyunca.Ama o zaman hamileydim zaten.Keske yardımcı olabilsem içine su serpebilsem çok isterim inan ama tek elimden gelen Allah kalbine göre verin diye dua etmek.Ama sen kendini yorma asla ve çok kalbini dinleme. Olmayacaksa Rabbim rızkını nasip etmemişse gidecek elden birşey gelmez. Ama varsa stres kötü etkiler.Pozitif düşün güzel olsun
Valla bizde annemlere geldik.Bir kadın vardı 2.ye geç kalmışsın elini çabuk tut dedi.Bende biz çocuk sevmiyoruz bir tane var yetiyor Allah buna sağlık versin olmayana nasip etsin dedim.Herkes şok
Valla artık bozup atcam 2.cocuk diyenieşimde iyi ettin canım bide açıklama mı yapcam herkese dedi Yeter be herkes haddini bilsin.
Gelmeden son testimi yaptım yine köz gibi negatifi gördüm
Zaten yarında bat günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?