Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önce çok küçük olmuştu sonra günlük pedi hemen hemen doldurmuş
Kahverengi leke mi canım yoksa kırmızılari mi gördün benim geçen ay öyle olmuştu ilk kahverengi leke geldi sonra 2. Gün kan geldi 3 gün de kahverengi leke geldi acaba seninde mi öyle olacak ki canım

Kahverengi leke mi canım yoksa kırmızılari mi gördün benim geçen ay öyle olmuştu ilk kahverengi leke geldi sonra 2. Gün kan geldi 3 gün de kahverengi leke geldi acaba seninde mi öyle olacak ki canım
Hiç bilmiyorum ki canım ben de bir daha bir şey olmadı bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım

Haklisin en azindan onun icin yapilmali
Ben yapmadim bayram temizligi normal rutini yaptik valla
Var mi gelen gidenn Melek? olmadin insallahh..
Valla yorulmuşum bi uyudum uyandım en büyük regl belirtim mini sivilcem çıkmış Karnımda sancıda başladı. Ben genç kizligimdan beri aşırı sancılı olurum.hele 2.gun felaket geçer. Bu defada bayrama denk geldi.Onumuzdeki maçlara bakicaz artik

Ayni ben de oyle rahimden parca da alindi ama hic bir sey cikmadi.. bi sorun olsa ona gore cozumu de olurdu.. psikolojik sanirim..
Hayirlisi bakalim neyse agustos olmazsa eylule

Güzel bayanlar bugün o bahsettiğim krem gibi akıntı tekrar başladı ve şimdi de aynen adet olacakmışım gibi bel ve karın ağrısı oldu Bikaç dakika sonra geçti sizce adet mi olacağım adet öncesi akıntı geçen ay su kıvamındaydı ve hemen arkasından adet olmuştum

Selam tatlim o akintidan iki gun sonra adet oldum ben bakalim sen olacak misin gelmeyecek mi?

Ya aslında o kadar çok belirti olmasaydı bu ay çok ümitlenmezdim tabi bunların hepsi psikolojik değildir inşallah
Psikolojik olmasindan ziyade adet belirtileriyle ayni ya ayirt etmek zor oluyor.. hayirlisi bakalim. Insallah guzel haberini verirsin.

Kız benim de geçen ay öyle oldu acaba bende mi bu ay hamişim?

Çarşamba günü yaptırmıştım bir şey çıkmadı ama Bayram’dan sonra tekrarlayalım dediler

Çarşamba günü yaptırdığında değerin kaçtı? Normalde sıfır falan olunca söylemezler tekrarlayalım diye 3 ya da 4 falan galiba. O zaman hamilelik şansı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…