Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hala temizlik yapamadım tansiyonum düştü uzaniyor um günlük temizlik tabi büyük temizlik bitti :)

Al benden de o kadar ya canım sancım var elimi hiçbişeye süresim yok sabah bi süpürdüm elektrik süpürgesiyle. Silemedim. Hala da duruyor silmek istiyorum ama bi garip durumdayım

Al benden de o kadar ya canım sancım var elimi hiçbişeye süresim yok sabah bi süpürdüm elektrik süpürgesiyle. Silemedim. Hala da duruyor silmek istiyorum ama bi garip durumdayım
Benim de cumadan beri hic bisiy yapasim yoktu bugun kalktim artik yemek bari yapayim dedim.
Ben orguyu tee bastan beri diyordum kuzum iyi yapmissin yelek yap suveter yap hazir olsun kisliklari

Amin canim hakkimizda hayirlisi .. yok gitmedim gitmemi gerektircek bi durum yok simdilik kurtajdan sonra en az 3 adet beklemem gerekti zaten sorun yok yani sukur. Sen nasilsin nasil gidiyor?
Cnm ben kürtajdan sonrA herşey yoluna girince 2 adetten sonrA doktorum tekrar önermişti artık rahim duvarı vs herşey olması gerektiği gibiydi beta sıfırlanmıştı yumurta takibi yaptı ondan sordum doktora gittin mi ben oluruna bırakmak istemedim zaten polistik over vardı .

20 gun sonrasinda gitmistim ben bi sorun yok her sey normaldi, bakalim bu ay calisiriz olmazsa gideriz o zaman. 3.adetimi de oldum halletmem gerekenler var onlari hallederim.. kismetse olur cnm.

Bos ver canim herkes kendine baksin. Herkesin derdi farkli... sinir olmaya degmez bile..

Benim de cumadan beri hic bisiy yapasim yoktu bugun kalktim artik yemek bari yapayim dedim.
Ben orguyu tee bastan beri diyordum kuzum iyi yapmissin yelek yap suveter yap hazir olsun kisliklari

Kızım hatırlamıyor musun ben de Şelaleye hep dedim örgü yap diye. Ben yapıyordum zaten seviyorum yapmayı sadece şişimin tekini kaybettim bide ip yoktu. Annem aldı benim için ondan tekrardan başladım :)

Örgüye bende bu kış başladım. Resmen terapi.Bende temizlik yapıyorum. Ev çok büyük benim .Her yerde inşaat var her gün gerekli aslında ama bende bu hafta tuhaftım şimdi mecburen yapıyorum isteksiz isteksizBayramda hiç evde durmuyoruz zaten gelen gidende olmuyor.

Kızım hatırlamıyor musun ben de Şelaleye hep dedim örgü yap diye. Ben yapıyordum zaten seviyorum yapmayı sadece şişimin tekini kaybettim bide ip yoktu. Annem aldı benim için ondan tekrardan başladım :)
Ohh iyi yapmissin evet sen de dedin

Gelen giden olmuyosa ne diye yapiyon kizz

Canım ben birde şey duydum Erken yumurtlama oluyormus ya adet bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girin diyorlardı ben doktora gitmiştim doktor da öyle söyledi günün aşırı ilişkiye girin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…