Heeee tamam anladım canım
Kozlar günaydın adete beş gün var ve test yaptım negatifçok bekletiyor bizim bebekler ya neden ki
Aynen cnm valla üzülmeyeyim diyorum ama insan bunalıyor haliyleGelince popolarına popolarına şaplatıruz anne bu kadar bekletilmez diye
Aynen cnm valla üzülmeyeyim diyorum ama insan bunalıyor haliyle
ben sanki adet olacağım. Yarın 28. gün olmazsam test yapacağım ama ben de gebelik değilde adet belirtisi var.
adet dönemi öncesi kurulık olur bende şimdi de kupkuru...Gebelik ve adet belirtisi aynı zaten canım
adet dönemi öncesi kurulık olur bende şimdi de kupkuru...
bel ağrısı var.bebek yok bence
Cok duydum bunu yapip fayda goren cok bende denicem bunu bu ay.bakalim hayirlisi olsun insaAllah
Kızlar benim bat 2 yada 3 ağustos, ben 28 temmuzda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı, yani sonuç kesin negatif mi ?
Dün yani 30 temmuzda kahverengi akıntım geldi peçeteye çok az (normalde hiç gelmez) .yani eğer bu yerleşme ise, 2 gün öncesinde yaptığım testte negatif çıkması normalmi? Yada çok az bi değer çıkmazsı gerkirmiydi? Bu arada her ay olan akıntılarım bu ay hiç olmadı.Cevaplarsanız çok sevinirim.
Cok duydum bunu yapip fayda goren cok bende denicem bunu bu ay.bakalim hayirlisi olsun insaAllah
InsaAllah kuzum.sana dediğim gibi yapcam bakalim insaAllah guzel sonuclar alirim.alir almazda yazarim yazmammi hiccccc:)))Ben de çok duydum inşaALLAH yap güzel sonuçlar olsun bize de söyle biz de yapalım :)
Canım geçen ay benimde kahverengi leke geldi sonra adet oldum ama inşallah sen hamiş sin dirKızlar benim bat 2 yada 3 ağustos, ben 28 temmuzda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı, yani sonuç kesin negatif mi ?
Dün yani 30 temmuzda kahverengi akıntım geldi peçeteye çok az (normalde hiç gelmez) .yani eğer bu yerleşme ise, 2 gün öncesinde yaptığım testte negatif çıkması normalmi? Yada çok az bi değer çıkmazsı gerkirmiydi? Bu arada her ay olan akıntılarım bu ay hiç olmadı.Cevaplarsanız çok sevinirim.
Evet Cnm dün yaptirdim ben çok şükür herşey yolunda sağlıklı gorunuyor kızım 460 gr olmuş 26 cm boyu :)Kızlar selam, detaylı ultrason yaptırdınız mı veya yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Mavimilena kerem34gul S sky19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?