Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InsaAllahhhh canim benim.adet oldum simdi.bu ay sogankuru yapmistim.yaki yapcam bide nasil yapim onu bgn takimmi?bakalim hayirlisi onumuzdeki maclara...

Bende bu ay soğan kürü yaptım ama yakıyı daha denemedim. Kızlar yumurtlama günlerine yakın yapıştırıyorlar biri hamişti ona sordum. Yumurtlama zamanlarına yakın duş aldım dedi sıcak suyu belime belime tuttum hep dedi. Çıkar çıkmaz da yakıyı yapıştırdım ve birlikte olduk dedi

Allah Allah kimsiide adetin tum gunleri takiyo 2-3gun cikarmiyo sonra bida yumurtlamadan once takiyo bida 2-3gun bekletiyo sonra iliski.bilemedim nasil yapsam ya.tecrubeli biri yardim etse bari

Hala adet olmadım tam 7.günüm bugün umarım hamileyimdir ama ikisinin de hiçbir belirtisi yok eğer bugün de olmazsam yarın test alıp denicem
10.günüm ve hala adet olmadım belki gecikiyordur dedim oluyor bazen böyle.Bekledim bekledim bugün yaptım ve negatif çıktı.Umutlanmamak elde değil ya gerçekten çok üzüldüm ama nasip gerçekten ne zaman hayırlısıysa o zaman allah nasip etsin.Adetim in bu kadar gecikmesini de anlamadım en fazla 3 4 gün geçikirse gecikirdi belirti de Yok artık bilmiyorum hastalık olmasın da

Herhangi birsey kullanmismiydin canim bu ay

Canım yakı ne anlamdim

Canım bildiyimiz yakı. Sıcak duş alıp duştan sonra bele yapıştırılıyor ve ilişkiye giriliyor. O mıknatıs misali sperm yumurtaya daha da rahat şeyapsın diye yapılıyor :) yani kullanan çoğu kadın hamile kalmış

Canım ben yakı nin ne olduğunu bilmiyorum ki nasıl bir şey yani ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…