Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soda nasil oluyor canim ben onu hic duymadim.bugun yakıyı duydum.deneyip hamile kalan cok
Kuzum beraber olmadan once sodali suyla (1 litre suya 1 tatli kasigi soda) vaginayi iceriden yikiyorsun, ve geriye akmadan hemen yatagina uzaniyorsun, beraber oluyorsunuz ve ayaga kalkmiyorsun.

Eklentiler

• FC2AB62A-34FD-4D14-AA67-52C56AF1B6E1.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 23
Regl oldum gece
:)))

Kısmet :) sana bişiy diyim eğer tüplerin açıksa rahim filminden hemen sonraki ay deneyen çoğu kişi hamile kalıyor. Hamilelik düşünüyorsan dene canım bence. Hatta ovü testiyle dene daha garanti olsun

Kısmet :) sana bişiy diyim eğer tüplerin açıksa rahim filminden hemen sonraki ay deneyen çoğu kişi hamile kalıyor. Hamilelik düşünüyorsan dene canım bence. Hatta ovü testiyle dene daha garanti olsun
Ama rahim filminden sonra hanile kalanların tüpleri kapalı olduğu için filimle açılıyor
Benim zaten açık

Şakacıktan dedim tatlım benim :) canım neçiye olur o testler?
Bu testdi canim, 5 eded olur icinde, qablari da olur, ama qiymeti yadimda deil, baha deyil, 10 man qeder idi sehv etmiremse.

Eklentiler

• 24652D89-9651-45E7-94DD-08C495C584A0.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 29
Ama rahim filminden sonra hanile kalanların tüpleri kapalı olduğu için filimle açılıyor
Benim zaten açık

Yok canım benim biri kapalıydı açtırdım doktor 1ay korunmak lazım dedi. Ama tüpler açık olunca zaten sıvı veriliyor ya o tüplerde dolaşıyor iyice temizleniyor ondan olasılık yüksek diyolar

Canım buna ne vaxt başlamaq lazımdı?
Bax quzum, ele adam var ki tez catlayir yumurtasi, elesi var gec, mende 11 ci gunumde catladi, ayb nin 5 ci gununnen baslamisdim men, coxu deyir 8-10 cu gun baslamaq lazimdi, ama bur da bir qiz da var 7 ci gunu catlamis, 8 den baslamis olsaydi kaciracakti, sen de bax da 6-7 den basla istesen. Hem tez baslayanda muqayise etmek de asan olur.

Kuzum beraber olmadan once sodali suyla (1 litre suya 1 tatli kasigi soda) vaginayi iceriden yikiyorsun, ve geriye akmadan hemen yatagina uzaniyorsun, beraber oluyorsunuz ve ayaga kalkmiyorsun.
Cok ilginc ilk kez duydum.amac neymiş acaba ph mi dengelemek veya hiz problemi olanlar icinmi(ayrica o su hemen akar giderki)

Bide can yumurta böyüyüb ama çatlamayanda bilmey olur? Yani çatlamadığını anlaya bilerem ovü testiynen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…