Judy_K ne yptın varmı güzel haberler
sağlık olsun tatlım.. AğustooossYok canım 1hafta gecikmeyle adet oldum. normalden kısa sürdü bide çok sancılı oldu. 5gün adet olurdum 3gün sürdü
sağlık olsun tatlım.. Ağustooossbu arada ağustos diyoruz da bat ağustos olacak biz eylülde öğrenecez inşallah değil mi.. mayıs olması için
kız Allah seniiKız olsun ya eylülde de öğrensek bat ağustos olduğu için o zamandan hesaplanacak :) ay hadi inşaALLAH ya :) adet bitiminde ilişkiden de hamile kalan çok. Ondan bende dün denedim
kız Allah senii
kız olma şansı yüksek oluyormuş galiba öyle, yumurtlama sonrası adete yakın da erkek öyle okudum geçerliliği var mı bilmiyorum tam olarak.
Lisabella paylaşmışBen aksine erkek olma şansı yüksek oluyor diye biliyorum ama ne olursa olsun bebiş olsun yaa
yaa her şeyde olduğu gibi bundada ikilik var kimi öyle diyor kimi böyle diyor... Rabbim hayırlısını versin..kuzum dediğin gibi olsun dakız Allah senii
kız olma şansı yüksek oluyormuş galiba öyle, yumurtlama sonrası adete yakın da erkek öyle okudum geçerliliği var mı bilmiyorum tam olarak.
yaa her şeyde olduğu gibi bundada ikilik var kimi öyle diyor kimi böyle diyor... Rabbim hayırlısını versin..kuzum dediğin gibi olsun da
Judy_K
kuzum sağol şimdilik korunmaktayım ben inşallah önümüzdeki aylara, ama benim düzenli oluyor, ağrısından biliyorum ben.. gene de kullansam mı?
Korunmaktaysan yok canim, ben de agridan biliyordum ama 2-3 gun oluyor bende agri o yuzden daha da emin olmak isin bu ay ovu testi denedim ve erken catladigini ogrendim, 11 ci gunumde.kuzum sağol şimdilik korunmaktayım ben inşallah önümüzdeki aylara, ama benim düzenli oluyor, ağrısından biliyorum ben.. gene de kullansam mı?
Aptekden aldim canim, icinde 5 ya 6 dene var. yasca boyuk olmasam da opitim boyukdu
Opiti ne ola ki?Aptekden aldim canim, icinde 5 ya 6 dene var. yasca boyuk olmasam da opitim boyukdu
İstiyordum çocukselam canım
rahim filmini bilmiyorum çekilmedim
neden zarar verirmiş?
varsa buna rağmen durduysa sağlıklıdır merak etme
istiyor muydun istemiyor muydun orasını da anlamadım
Allah içini ferahlatsın canım..
Teşekkür ederim ilginizeKorkarak bi yere varamazsın en azından test yapıp nedir ne değildir anlarsın canım sıkma canını. Herşey gönlüne göre olsun inşaALLAH
Deneyim cok kuzum))Opiti ne ola ki?
Faydalanmak isterem opitilerinden :))Deneyim cok kuzum))
Opit rus sozu kuzum)) ne istersen sor, yardimci olurum seve seve, diyorum ki, korunmayi birakinca bi ovulyasyon testini ve sodayi dene senFaydalanmak isterem opitilerinden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?