Canım ne zaman yaptırdın istersen bi daha yaptır olmaz mıYaptirdim 0.100 ama hala olmadimm stres desem hamile degilim sonuc ortada ama hamilelik belirtileri var asiri dercede ozellikle mide bulntisii
Benimki de hâlâ gelmedi son ilişkinin üzerinden taa 24 gün geçti. 7 gün gecikmeyle beta hcg negatif çıktı hem de düşük bir rakamla. Hâlâ olabilir mi ya
<0.5Kaç çıktı değer
<0.5
Bir de geç döllenme de mümkün değil çünkü en son ilişkim 24 gün önceydi
Kadın doğuma gittim hatta farklı bir merkezde de yaptırdım hatta 0.11 çıktı orda Yani bence de ihtimal yok. Ama neden regl olamadım bilmiyorum hiç gecikmedi bu zamana kadarYok canım bence ihtimal yok. 3ya da 4falan çıksaydı artar derdim ama benim de 0,5 çıktıydı geçen sene. Ve hamile değildim
Kadın doğuma gittim hatta farklı bir merkezde de yaptırdım hatta 0.11 çıktı orda Yani bence de ihtimal yok. Ama neden regl olamadım bilmiyorum hiç gecikmedi bu zamana kadar
Canım kanamam böyle devam ederse yarın gidicem
Günaydın canlarbende sabırsızlanıyorum soğan kürü denedim ve 41Meryem suresine başladım gerçi yeni başladım ama inşallah hamile olduğumu öğrensem bile devam edicem bitiricem 41günü. İçimde çok garip hissler var bu ay. Bata son 1hafta
İnşallah canım rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler le gelmeni nasip eder devam et 41 günü bitirmen daha makbul olur
Canım adetim bitsin kadın doğum hastanesi var oraya gidicem inşallah bi sorun çıkmazİnşallah güzel sonuçlarla gelirsin cnm
Hadi bakalım canım inşallah güzel haberler verirsin bizeBitiricem tabi inşaALLAH canım
Canım gecikme olabiliyor yaa benim de bu ay 1 hafta gecikti Nisan da 18 gün geciktim ama hamile değilim insan vücudu değişiyorKadın doğuma gittim hatta farklı bir merkezde de yaptırdım hatta 0.11 çıktı orda Yani bence de ihtimal yok. Ama neden regl olamadım bilmiyorum hiç gecikmedi bu zamana kadar
İnşallah güzel haberler verirsin canım napıosun 41 gün boyunca Meryem süresi mi okuyorsunGünaydın canlarbende sabırsızlanıyorum soğan kürü denedim ve 41Meryem suresine başladım gerçi yeni başladım ama inşallah hamile olduğumu öğrensem bile devam edicem bitiricem 41günü. İçimde çok garip hissler var bu ay. Bata son 1hafta
İnşallah güzel haberler verirsin canım napıosun 41 gün boyunca Meryem süresi mi okuyorsun
Amin canım inşallah bende başlayayım o zaman başka yapmak gereken bişey varmı yoksa okusak yeterli miEvet canım bugün 5gün olacak okuyorum :) Rabbim sevindirsin inşaALLAH
Amin canım inşallah bende başlayayım o zaman başka yapmak gereken bişey varmı yoksa okusak yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?