Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptirdim 0.100 ama hala olmadimm stres desem hamile degilim sonuc ortada ama hamilelik belirtileri var asiri dercede ozellikle mide bulntisii

Günaydın canlar bende sabırsızlanıyorum soğan kürü denedim ve 41Meryem suresine başladım gerçi yeni başladım ama inşallah hamile olduğumu öğrensem bile devam edicem bitiricem 41günü. İçimde çok garip hissler var bu ay. Bata son 1hafta

Benimki de hâlâ gelmedi son ilişkinin üzerinden taa 24 gün geçti. 7 gün gecikmeyle beta hcg negatif çıktı hem de düşük bir rakamla. Hâlâ olabilir mi ya

<0.5
Bir de geç döllenme de mümkün değil çünkü en son ilişkim 24 gün önceydi

Yok canım bence ihtimal yok. 3ya da 4falan çıksaydı artar derdim ama benim de 0,5 çıktıydı geçen sene. Ve hamile değildim

Yok canım bence ihtimal yok. 3ya da 4falan çıksaydı artar derdim ama benim de 0,5 çıktıydı geçen sene. Ve hamile değildim
Kadın doğuma gittim hatta farklı bir merkezde de yaptırdım hatta 0.11 çıktı orda Yani bence de ihtimal yok. Ama neden regl olamadım bilmiyorum hiç gecikmedi bu zamana kadar

Kadın doğuma gittim hatta farklı bir merkezde de yaptırdım hatta 0.11 çıktı orda Yani bence de ihtimal yok. Ama neden regl olamadım bilmiyorum hiç gecikmedi bu zamana kadar

Canım gecikme çok şeyden ola bilir eğer bir sorun yoksa gelecek ayı bekle bak bakalım yine gecikecek misin. Ben de mayısta 1hafta geciktim

İnşallah canım rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler le gelmeni nasip eder devam et 41 günü bitirmen daha makbul olur

Canım gecikme olabiliyor yaa benim de bu ay 1 hafta gecikti Nisan da 18 gün geciktim ama hamile değilim insan vücudu değişiyor

İnşallah güzel haberler verirsin canım napıosun 41 gün boyunca Meryem süresi mi okuyorsun

Amin canım inşallah bende başlayayım o zaman başka yapmak gereken bişey varmı yoksa okusak yeterli mi

Yok canım sadece 41gün aralıksız okuyoruz. Tabi okumaya başlamadan önce içinden niyet ede bilirsin dualar ede bilirsin. Bide surenin içinde tilavet secdesi var onu yapacaksın. Bence bu kadar. Yani ben böyle yapıyorum

Selam canlarım nasılsınız? Nerelerdesiniz?
Bişey sorucam soğam kürü kullanan arkadaşlar. 14gün yaptım soğan kürünü. Dün bitti. kaç gündür hafif hafif kasık ağrılarım vardı ama bugün sabahtan beri belim kopuyor kasığımda da adet gibi sancı gelip gidiyor. Adete 4gün var daha. Sizin de böyle oldu mu diye soracaktım kullanan arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…