Canım o secde namazı değil ki sadece okuduğun ayettin sonunda kalkıp kıbleye dönüyorsun ve ALLAHu Ekber değip rukuya varmadan secdeye varıyorsun secdede 3kefa Subhaneke Rabbiel Ela(yanlış hatırlamıyorsam) dedikten sonra ayağa kalkarden Gufraneke Rabbena ileykel masir(yanlış hatırlamıyorsam) diyorsun ve bitiyor. Yani namaz gibi değil canım
Dünden sabah başladı canın ilk önce kahverengi leke geldi sonra kan geldi dün biraz fazlaydı bugün daha fazla olması lazım parça gelmesi lazım ama yok karnımın içi acıyor ağrı da yok ara ara hafif kramp giriyor az az da kan geliyorDamla şeklinde mi kaç gündür kanaman var cnm
Kafa bi dünya olmuş cnm hamilelik ten zaten tilavet secdesi olarak geçiyor ben ismi yanlış telefuz etmişim
Canım kimyasal gebelik geçirmişsin değer yükselip sonra düşmüş. Bu çok iyi bişey. Kimyasaldan sonraki 1-2ay hamile haberlerini alanlar çok. İnşaALLAH senin bebiş de gelecek aylarda tutunur
Keşke bizde hamile olsak da kafalar gitse razıyız yani :) sorun değil güzelim. Evet Tilavet secdesi. Demin başladım bende okudum secdesini de yaptım. İnşaALLAH bu ay hamile olduğumu öğrensem bide devam edip.bitiricem 41günü inşaALLAH
Dünden sabah başladı canın ilk önce kahverengi leke geldi sonra kan geldi dün biraz fazlaydı bugün daha fazla olması lazım parça gelmesi lazım ama yok karnımın içi acıyor ağrı da yok ara ara hafif kramp giriyor az az da kan geliyor
Bilmiyorum ki canım yaaa bende anlamadım hiç bir şey parça gelmesi lazım ama yok kan geliyor bi yandan da diyorum düşük mu yapıyorum yoksa yada ağrı kesici igne vurmuşlar di yan etki mi yaptı anlamdim gittiYerleşme olabilir mi diyecektim ama kan geldiysr heycanlandırmayayım seni benimde kimyasal öyle olmuştu sabah bi geldi daha sonra hiç olmadıbir hafta sonra düşük oldu umarım senin gerçek olur
Bilmiyorum ki canım yaaa bende anlamadım hiç bir şey parça gelmesi lazım ama yok kan geliyor bi yandan da diyorum düşük mu yapıyorum yoksa yada ağrı kesici igne vurmuşlar di yan etki mi yaptı anlamdim gitti
Bilmiyorum ki canım yaaa bende anlamadım hiç bir şey parça gelmesi lazım ama yok kan geliyor bi yandan da diyorum düşük mu yapıyorum yoksa yada ağrı kesici igne vurmuşlar di yan etki mi yaptı anlamdim gitti
Eğer kanamam böyle devam ederse yarın gidicem doktoraCanım düşük yapsan kanaman yoğun olurdu ve parçalar gelirdi. Test ne zaman yaptıra bilirsin?
Canım kanamam böyle devam ederse yarın gidicemİsterswn bi doktora görün o daha ii bilir
Bat tariin ne zaman benim 19 temmuzAdete 10gun kaldi zaman gecmek bilmiyor.insallah bu ay tutar
21 temmuz canim.sadece sag kasigimda agri var oksururken otururken kalkarken baska hic bir agrim yok ve bu ay sogan kuuru denedim insallah tutarBat tariin ne zaman benim 19 temmuz
İnşallah canım peki kan tahlili için ne kedar bekleyeceksin bat tarihi günü mü baktırsam acaba acelede etmek istemiyorum 2 gun gecsin oyle mi tahlil versem bilemedim sen ne üşünüyorsun bat tarihlerimiz yakınmış21 temmuz canim.sadece sag kasigimda agri var oksururken otururken kalkarken baska hic bir agrim yok ve bu ay sogan kuuru denedim insallah tutar
Bekle derim cunki vereceksin neqatiiv ciktigi zaman uzleceksin acabami deyeceksin sonra yine kan vermek isteyeceksin cok yipratici durum.o yuzden bekle derim.bende test yapmak icin gunleri sayiyorum adetin gelmezse bir gun gecsin oyle yap bende oyle yapacagim.yinede sen bilirsinİnşallah canım peki kan tahlili için ne kedar bekleyeceksin bat tarihi günü mü baktırsam acaba acelede etmek istemiyorum 2 gun gecsin oyle mi tahlil versem bilemedim sen ne üşünüyorsun bat tarihlerimiz yakınmış
adet gecikmeden kan verme bos yere belki adet olacagiz bekleyelimİnşallah canım peki kan tahlili için ne kedar bekleyeceksin bat tarihi günü mü baktırsam acaba acelede etmek istemiyorum 2 gun gecsin oyle mi tahlil versem bilemedim sen ne üşünüyorsun bat tarihlerimiz yakınmış
Aynen beklemek en dogrusu olacakBekle derim cunki vereceksin neqatiiv ciktigi zaman uzleceksin acabami deyeceksin sonra yine kan vermek isteyeceksin cok yipratici durum.o yuzden bekle derim.bende test yapmak icin gunleri sayiyorum adetin gelmezse bir gun gecsin oyle yap bende oyle yapacagim.yinede sen bilirsin
Kan testi yaptırmadın mı canımKizlar bugun tam 20 gun oldu ve ben hala adet olmadim sadece lekelenmelerim oluyo pembe pembeee napicagimi bilemyrm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?